Haberler

    Disk Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu Gözaltına Alındı

    Güncelleme:

    DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiasıyla gözaltına alındı. Çerkezoğlu, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

    DİSK'in sosyal medyadan duyurduğu bilgiye göre, Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu sabah saatlerinde Erdoğan'a hakaret iddiasıyla gözaltına alındı. Çerkezoğlu, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

    Edinilen bilgiye göre, Çerkezoğlu hakkında, Diyarbakır'da görülen bir dava bulunuyordu. Cumhurbaşkanı'na hakaret iddiası ile devam eden davada Çerkezoğlu hakkında, gözaltı kararı çıkarıldı. Bu sabah da, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Almanya'ya gitmek isteyen Çerkezoğlu, burada gözaltına alındı.

    DİSK BAŞKANI PAYLAŞTI

    DİSK Genel Başkanı Kâni Beko, Twitter hesabında yaptığı açıklamada, "Hasta bir akrabasını ziyaret etmek üzere Almanya'ya giderken havaalanında gözaltına alınmış. Gerekçe daha önce yaptığı bir konuşma" bilgisini paylaştı.

    SERBEST BIRAKILDI

    Diyarbakır'daki konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

    ADLİYE ÇIKIŞI KONUŞTU

    Adliye çıkışı yaptığı açıklamada Arzu Çerkezoğlu, "31 Ağustos 2015 tarihinde Diyarbakır'da yaptığım bir konuşmada Cumhurbaşkanına hakaret ettiğim suçlamasıyla hakkımda bir yakalama kararı çıkartılmış. Bununla ilgili olarak sabah erken saatlerde gözaltına alındım. Ardından karakoldan savcılığa geldik. Biraz önce de Diyarbakır'daki dosyayla ilgili bilgiler de buraya ulaştı ve ifademizi verdik, yakalama kararı kaldırıldı. Söz konusu basın toplantısının ve konuşmanın yapıldığı yer 31 Ağustos 2015. Yani 7 Haziran seçimlerinden kısa bir süre sonra sağlık meslek örgütleri, diğer kitle örgütleri olarak Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yaptığımız bir basın toplantısıydı" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Kani Beko Almanya Twitter Kobi Memur Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title