Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor! Masada 3 önemli konu başlığı var

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Gündemde ekonomi, salgın ve terörle mücadele olacak. Kur ve fiyatlardaki dalgalanmanın yanı sıra Kur Korumalı TL mevduat programı, bireysel emekliliğe yüzde 5 zam gibi birçok enstrümanın sonuçlarının değerlendirileceği Kabine'de 70 binin üzerine çıkan vaka sayıları sonrası salgının gerilemesi için atılacak adımlar da değerlendirilecek. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Kobra Murat :

1-Ezanlar sustu mu? 2-Almanya bizi kiskaniyor mu? 3-ABD acliktan oldu mu?

27
12
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Ezanlar, sizin gibilere rağmen susmayacak :) Almanya bizi değil, seni kıskanıyor. Bu zihniyet bizde yok diye :) ABD açlıktan ölmedi, ama sen fakir edebiyatı yapa yapa bu hayattan göçüp gideceksin :) zihniyetinde boğulmaya devam et :)

yanıt11
yanıt18
Mehmet Vatandaş:

arkadaşa methiye yazmışsın fakında değilsin bay hiç bir şey bilmeyen... Almanya kıskandığına göre arkadaşın zihniyeti olumlu.

yanıt5
yanıt4
Ömer Bal:

Bakalım kimin kaderine ne düşecek.. Durun tahmin edeyim, mutlu azınlığa lüks ve israf ayrıca kişi başı 5'er maaş artı huzur hakkı... Halka ise acı reçete, porsiyonu küçültülmüş üç öğün simit ve zıkkımın kökü...

24
5
yanıtYanıtla
Ömer Bal:

Yine mi toplantı...?

9
0
yanıtYanıtla
taner ipek:

Böyle haberler için artık milyonlar yerine yüzbinler yazılmalı

4
1
yanıtYanıtla
ali can:

tabi canım ekonomi çok iyi ya onu hiç tartışmayın

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title