Haberler

Dünyanın en iyi yatlarından 'Sunrays', yeniden Bodrum'da

Güncelleme:

Dünyanın en iyi yatlarından 'Sunrays', yeniden Bodrum'da Bodrum'da deniz turizmi bereketli geçiyor Bu yıl kruvaziyer gemilerinin uğrak limanlarından biri olan Muğla'nın Bodrum ilçesine 2 gemide toplam 270 yolcu geldi.

Dünyanın en iyi yatlarından 'Sunrays', yeniden Bodrum'da

Bodrum'da deniz turizmi bereketli geçiyor

MUĞLA - Bu yıl kruvaziyer gemilerinin uğrak limanlarından biri olan Muğla'nın Bodrum ilçesine 2 gemide toplam 270 yolcu geldi. Bodrum'a Dünya'nın en iyi yatlarından biri olarak gösterilen "Sunray" bir kez daha geldi.

Son birkaç yıldır kruvaziyer turizmi açısından kötü bir dönem geçiren Bodrum, bu yıl kruvaziyer gemilerinin uğrak limanlarından biri oldu. Bu sezon toplamda 150 gemi, 200 bin yolcu beklenen ilçeye bugün 2 gemi daha geldi. Bahama bayraklı 179 metre uzunluğundaki Seabourn Encore, Çeşme'den Bodrum'a geldi. Gemide ağırlıklı Amerikalı ve İngiliz toplam 222 yolcu, 428 personel bulunuyor. Gemi, gece saatlerinde Yunanistan'ın Rodos adasına gitmek üzere Bodrum'dan ayrılacak.

İlçeye gelen ikinci gemi ise Bahama bayraklı 143 metre uzunluğundaki Star Legend. Sabah saatlerinde Kuşadası'ndan Bodrum'a gelen gemide ağırlıklı Amerikalı olmak üzere 48 yolcu, 197 personel bulunmuyor. Star Legend, akşam saatlerinde Yunanistan'ın Rodos adasına gitmek üzere Bodrum'dan ayrılacak.

Sunrays yeniden Bodrum'da

Dünyanın en iyi yatları arasında gösterilen ve Bodrum'a önceki yıllarda gelen 85 metre uzunluğunda 14 metre genişliğindeki yat, yeniden ilçeye gelerek "Sunrays" Bodrum Kalesi açıklarına demirledi.

Turkuaz rengiyle dikkatleri üzerine çeken yat, 9 kabinde 18 misafirin konaklamasına imkan veriyor. Her kabinin kendine özel terası ve jakuzisi olan yatın içerisi ise adeta mini saray. 2010 yılında Hollanda'da inşa edilen Cayman Adaları bayraklı yatın kiralık olarak hizmet verdiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title