Haberler

Aksa Jeneratör Turquality belgesi aldı

Güncelleme:

35 yılda tüm dünyada uzmanlık ve güvenin simgesi haline gelen, 168 ülkeye ihracat gerçekleştiren Türkiye'nin lider markası Aksa Jeneratör, dünya pazarlarındaki yolculuğuna Turquality ile emin adımlarla devam ediyor

Bireysel kullanımdan dev projelere uzanan geniş yelpazedeki ürün ve uygulamalarıyla jeneratör pazarında bir dünya markası haline gelen Aksa Jeneratör, Türkiye'nin en prestijli markalarının yer aldığı "Turquality" programına kabul edilerek dünya pazarlarında daha güçlü yol almasına yardımcı olacak bir adım daha attı.

35 yıldır uzmanlık ve güvenin simgesi olan Aksa Jeneratör, 168 ülkeye ulaşan ihracatı ve küresel sektörde ilk beş üretici arasında olmasıyla Türkiye ekonomisine yüksek katkı sunan firmalar arasında yer alıyor. 20 yıldır Afrika pazarında yer alarak bu kıtanın gelişimini destekleyen Aksa Jeneratör'ün Türkiye, Çin ve ABD'de üç üretim tesisi bulunuyor. Asya, Avrupa, Afrika ve Amerika'da 13 ofis, 4 temsilcilikle hizmet veren Aksa, 2018 yılında 1.5 milyar TL ciroya ulaştı. Firmanın cirosunun %65'ini yurtdışı satışlardan sağlandı.

Dev projelere kesintisiz Aksa enerjisi

Uluslararası alanda Gana Kotoka Havalimanı, Aşkabat Olimpiyat Kompleksi gibi dev projelerde yer alan Aksa Jeneratör, son olarak Okyanusya'nın turizm cenneti Vanuatu Cumhuriyeti'yle 10 MW'lik enerji santrali projesine enerji desteği sağladı.

Ar-Ge yatırımlarıyla farklı Pazar ve sektörlerin ihtiyaçlarına yanıt veren yenilikçi ürünler gerçekleştiren Aksa Jeneratör, 8 saniyede sistemi devralan ilk jeneratörü üretti.

Hedef ilk üç üreticiden biri olmak

Aksa Jeneratör CEO'su Alper Peker, Aksa Jeneratör'ün 2025 yılına kadar dünyada en büyük ilk üç üretici firmadan biri olma hedefiyle çalıştığını ve Turquality damgasıyla dünya pazarlarındaki prestijine katkı sağlayacak bir adım attığını belirtti. Aksa Jeneratör'ün Türkiye'nin bayrağını 168 ülkede dalgalandırdığı belirten Alper Peker "Aksa Jeneratör olarak dünya çapında birçok enerji santrali, askeri tesis, havalimanı, alışveriş merkezi ve spor tesisi projesinde yer aldık, almaya devam ediyoruz. Ürünlerimiz madencilikten inşaata pek çok sektörde kullanılıyor. Turquality ile dünya pazarlarındaki gücümüzü Türkiye referansıyla daha da artıracağız. Her zaman gücüne ve potansiyeline inandığımız ülkemizi Turquality belgesiyle temsil etmek büyük bir gurur olduğu kadar aynı zamanda büyük bir sorumluluk yüklüyor. Bu sorumlulukla hedeflerimiz için çok daha gayretle çalışacağız. Aksa Jeneratör olarak büyüme stratejisinin bir parçası olarak Afrika ve Hindistan gibi ülkelerin yanı sıra Avrupa'daki yatırımlarımızı sürdürerek dünya pazarında ilk üçe girmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda Afrika ve Güney Amerika pazarlarındaki olası fırsatları takip ederek dünya çapındaki satış ağımızı genişleterek gelişimimizi hızlandıracağız. Uzun dönemde Brezilya ve Avustralya pazarlarında da pazar payını artırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Aksa Jeneratör Türkiye Afrika Aksa Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title