Haberler
Güncelleme:

AK Parti, Ekim ayında 560 bin sözleşmeli kamu çalışanının kadroya alınmasını değerlendirecek

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 560 bin sözleşmeli kamu personelinin kadroya alınması konusunun ele alınacağını duyurdu. Akbaşoğlu, belediyeler ve bakanlıklar dahil bütün sözleşmeli personelin kadro haklarına dair düzenlemenin Ekim ayında Meclis gündemine geleceğini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

SMMM:

Zamanında taşeron yasasıyla sözleşmeli kamuya geçen birçok torpilli çalışan kadroya geçecek ha.Yazık şu KPSS ye çalışan gençlere.

70
21
yanıtYanıtla
Uysal Cinarcik:

gerçekten öyle adam partiden girmiş torpille memurdan fazla maaş alır bişey desen ankaradan telefon gelir kadro verin iyice tepemize çıksınlar bu iktidar kadar adaletsiz yöneten başka bir biri daha yoktur

yanıt13
yanıt10
?????? TheKing:

SMMM; Sen kpss ye çalıştıysan bizler de 22 sene okul okuduk, bir tek sınavla ömür boyu yan gelip yatamadığın için mi gocunuyorsun? Bizlerin çalışma şartlarından haberin var mı? Ben 14 yıldır kamu çalışanıyım ve köle düzeniyle çalışıyoruz!

yanıt20
yanıt11
necmi hafızoğulları:

Sözleşmeli memurları kapsıyor,senin dediğin işçi,aynı şey değil,hemen atlamayın.

yanıt19
yanıt7
Arda Sezen :

Bu haberi okuyan sözleşmeli memurlar burda mısınız, sizi bu zamana kadar kadroya geçirmeyip , seçim dönemi kadro üzerinizden oy kazanmaya çalışanlara adam gibi karşılık verin

50
17
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Oy gelsin calismalari :))

39
8
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Zihniyetiniz bozuk yapsada yapmasada hep bahane

yanıt1
yanıt6
SAMET TEMAS:

Sonunda be.. Günün en güzel haberi bu. Bıktık kadrolu-sözleşmeli ayrımından, fazla mesaiyi biz yapıyoruz, her taşın altına biz giriyoruz, yetmiyor en az maaşı da biz alıyoruz. Şu olay bi gerçekleşsin oyum REİS'edir bilinsin..!

6
37
yanıtYanıtla
Murat Ulak:

İnşallah Devletimiz Uzman Çavuş larimizada kadro verir.Onlar bizim canlarımız.

20
23
yanıtYanıtla
Erol Güçcük:

belediyede çalışan belediye şirket işçilerine neden kadro verilmiyor belediyenin yükünü sözleşmeliler değil belediyenin şirketinde çalışanlar gariban işçiler çekiyor şehrin temizliği şirket işçileri yapıyor neden kadro verilmiyor çokmu zor..

31
7
yanıtYanıtla
Murat Kasımoğlu:

Yıllarca okuyup sonrasında sınavlara girip, akabinde mülakatlara giripte çekirdek çitler gibi harcananların ne günahı vardı acaba.

31
3
yanıtYanıtla
TANER YILDIZ:

kit kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan bütün taşeron işçilerde kadro bekliyor

19
8
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

HAKLARIMIZ VERİLMİYOR ŞÖYLE BÖYLE YAPILMIYOR DİYENLER UTANIP YÜZÜNÜ YERE EĞECEKMİ ŞİMDİ???. REİS ÇALIŞIYOR. HERKESE HAKKINI DAĞITIYOR. BUNUN ÜZERİNDEN REİSİ ELEŞTİRENLER BAKALIM ŞİMDİ NE BAHANE BULACAK. SÖZLEŞMELİYİ KADROYA ALIRSA REİS ALIR!

5
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title