Haberler
Güncelleme:

81 ilin borç haritası! Herkes İstanbul zirvede diye düşünürken birinci sırada Konya yer aldı

BDDK kredi değeri, kredi ve kredi kartı borçluluğu gibi değerler üzerinden 81 ilimizin borç haritasını çıkarttı. Ülke genelinde son bir yılda kartlarda ortalama yüzde 85 artış tespit edildi. Haziran itibarıyla toplam kredi kartı harcamaları 284 milyar 801 milyon TL olurken; son bir yılda en hızlı artış gösteren il yüzde 107 ile Konya oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Hakan Arslanoglu:

Bankacıların hepsi yasal tefecilerdir.

117
13
yanıtYanıtla
Şehmus Galaycı:

Alakası yok bankalar olmasa kimse ev sahibi olamaz. Öz kardeşin borç vermezken sıkıntılarını banka hallediyor. Faizsiz mi verseydi sana parayı vefasız.

yanıt26
yanıt51
Hakan Arslanoglu:

Şehmuz, Geçmiş yıllarda borç para veren şahıslar normal faizlerle borç verirdi. işleri iyi gitmeyen esnafı bir kaç ay ödeme almadan idare ederlerdi. asla faiz uygulamazlardı. Şimdiki bankalar tefecilerden beter ödeme yapma adamın iç çamaşırını bile alırlar vefasız..

yanıt11
yanıt1
Hamit Gündoğdu:

İhtiyaç ve zaruriyet haricî sırf keyfi kredi borçlanmasına girenler daha beter olun. Borcunuzu seve seve ödemek zorundasınız. Devlet af gibi bir uygulamaya da girmemeli çünkü o borç bana zam ve vergi olarak dönüyor. Ve madur olanda ben oluyorum.

55
28
yanıtYanıtla
hamit gündoğmadı:

en gıcık olduğum tipler herkes sizin gibi yaşayacak çekerim ister öderim ister icralık olurum sana ne kendileri ot gibi bi hayat yaşayacak herkeste ot gibi yaşasın isterler sana vergi ve zam olarak dönüyorsa sende çek o zaman

yanıt11
yanıt8
Rafadan:

Borç gırtlakta

47
4
yanıtYanıtla
Arif Temel:

Türkiyenin Buğday ambarı akpnin kalesi.

30
9
yanıtYanıtla
taner ipek:

E çogg eyi

22
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title