Haberler
Güncelleme:

2 TL'ye satılan lahmacun, sosyal medyanın gündemine oturdu: Vallahi çok güzeldi

Sosyal medyada bir vatandaş tarafından yapılan paylaşım, kısa sürede gündem oldu. Vatandaş, 2 TL'ye satılan lahmacundan yediğini ve tadını beğendiğini belirtti. Aynı lahmacundan yiyen bir başka vatandaş ise "Vallahi çok güzeldi" yorumunu yapınca "2 TL'ye lahmacun mu olur?" tartışması başladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

ercan gurbhetchi:

emparyalizm, yok şu kadara imkansız deyip pahalı olması algısı yaratıp zam yapar ürüne. Mesela bir tatlıcı zinciri var gayet ucuza satıyor tatlıları ve kalitesi de iyi. Devamlı denetleniyor zaten. Bodrum daki 250 TL lik lahmacun ile 2 TL lik lahmacun arasında fark yok.

39
8
yanıtYanıtla
R.F.T. Recep Fatih Tezol:

- İki lirayı yesen daha sağlıklı olur Bu yorum süperdi :D:D:D

26
15
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

İlginç olan, dünya çapında salgınlara neden olan gıdaların üreticilerinin çok büyük firmalar olması:)

28
1
yanıtYanıtla
Demir Acer :

icinde mundar at essek ve marti karisimi et vardir

7
4
yanıtYanıtla
mehmet can:

şuan çok zengin bir adam var tanzanyada Türk. cigkofteci açıyor. tirileçe tatlısı da koymuş. 4 tl ye alan olmayınca fiyatı 8e çıkarmış. Adam yok satıyordum diyor ama 2 tl ye olmaz bence cebinden karşılıyor bir kısmını. kıyması az olarak 5 6 tl lahmacun kar ettirir

2
1
yanıtYanıtla
Semih Baki:

15 liraya geçen gün yediğim lahmacundan daha iyi olduğu kesin. 10 gr kıyma vardır. Hakkı 2 liradır. Eee 15 liraya aldığımda 10 gr bile yoktu.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title