Haberler
Güncelleme:

Türk İHA'larına talep yağıyor! İngilizler dahil onlarca ülke almak için sıraya girdi

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, İngiltere'nin Türkiye'nin insansız hava araçlarıyla yakından ilgilendiğini ve hava aracı teknolojilerinde öncü olan ülkelerin bile Türkiye'den İHA ihraç ettiğini belirterek, "Onlarca ülke Türkiye'nin insansız hava aracını elde edebilmek için sıraya girdi" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Uğur Duran:

Yapılan yatırımlar ülke ekonomisini olumlu etkilemiyorsa ve birilerinin cebini dolduruyorsa; hiç kıymeti yok benim için..!!

8
8
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

AFrika ve Turk Cumhuriyetleri dışında ki ülkelere satmayalım... Onlar İHA lar sayesinde kendi ülkelerinde asayişi bi,r sağlasındalar özellikle Afrika ülkeleri. ASayiş ve huzur olunca üretim çalışma olur. O zaman Fransa ve dieğr AB ülkelerine baş kaldırabilirler.

5
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bu olay bile ülkemizde artik iyi egitim almis kaliteli bilgili isinde uzman insanlara ihtiyac oldugunun bir göstergesi adeta her köse basina bir üniversite aciliyor ve ici torpilli yanli liyakatsiz tecrübesiz alakasiz insanlarla dolduruluyor böylece egitim kalitemizi dahada düsürüyor bilim fen teknoloji meslek degil ihtiyactan fazla imam hatip okullarina agirlik veriliyor malesef ülkemizde artik yeni buluslar yapabilecek teknoloji ve uzay cagina uyum saglayacak kaliteli insanlar pek yetismiyor.

3
1
yanıtYanıtla
ŞABAN ALİ OCAKCI :

bazıları için bunun hiçbir haber değeri yok zira çekirdek yiyen eşşek heykeli daha önemli ülkemiz için

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title