Haberler

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Sona Erdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Değerlendirme Toplantısı sona erdi.
Başbakanlık Yeni Bina'da yaklaşık 2.5 saat süren toplantıda, ağırlıklı olarak iç ve dış piyasalardaki gelişmelerin ele alındığı, makro ekonomik göstergelere ilişkin alınan son verilerin değerlendirildiği öğrenildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Değerlendirme Toplantısı sona erdi.

Başbakanlık Yeni Bina'da yaklaşık 2.5 saat süren toplantıda, ağırlıklı olarak iç ve dış piyasalardaki gelişmelerin ele alındığı, makro ekonomik göstergelere ilişkin alınan son verilerin değerlendirildiği öğrenildi. Ekonomi Değerlendirme Toplantısı, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren ile Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda ayrıca, AKP Genel Başkan Yardımcıları Reha Deneme, Bülent Gedikli ve Şaban Dişli, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Alparslan Korkmaz ve ekonomiyle ilgili bürokratlar da toplantıya katıldı.(ANKA)

(TT/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title