Haberler

AK Parti Batman Adayı Ekmen, Tekstil İşçileriyle Buluştu

Güncelleme:

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ekmen, organize sanayi bölgesindeki bir tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Ekmen fabrika işçileriyle birlikteydi.
AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen, İl Başkanı Murat Güneştekin ve kalabalık bir partili grupla organize sanayi bölgesindeki bir tekstil fabrikasını ziyaret etti.
AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen, İl Başkanı Murat Güneştekin ve kalabalık bir partili grupla organize sanayi bölgesindeki bir tekstil fabrikasını ziyaret etti. Tekstil isçileriyle buluşan Ekmen belediyenin yapacağı çalışmalarla istihdamın artmasına ciddi katkıda bulunabileceğini ancak ne yazık ki belediyenin bugüne kadar istihdam artırmaya, meslek edindirmeye yönelik bir faaliyetinin olmadığını söyledi. Ekmen, Tekstil işçilerine istihdamı arttırıcı projeleri ve meslek edindirme ile ilgili yapmayı planladıkları projeleri anlattı.
EKMEN MESİRE VE PİKNİK ALANLARI PROJESİNİ DUYURDU
AK Parti Belediye Başkan adayı Av. Emin Ekmen, projelerini paylaşmaya devam ediyor. Sosyal medya aracılığı ile Batmanlılara 'bu hafta sonu ailece piknik yapmak isteseniz nereye giderdiniz' diye soran Emin Ekmen'e takipçilerinden '200-300 TL yakıt yakıp, 2-3 saat uzaklıktaki Beyaz Su'ya giderdik' cevabı verildi. Emin Ekmen Batman'da piknik alanları olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu, halkın eğlenip yorgunluğunu atabileceği yeşil alanlara ihtiyaç duyduğunu, bunun temel belediye hizmetlerinden biri olduğunu ifade etti. Ekmen belediye Başkanlığı döneminde Batman için birçok mesire ve piknik alanları inşa etmeyi planladığını, şuan için yalnız bir tanesinin görselini paylaştığını belirtti.
EKMEN'DEN FARKLI NOKTALARINA 4 KENT MEYDANI
AK Parti Belediye Başkan adayı Av. Emin Ekmen şehrin farklı noktalarına 4 adet kent meydanı yapacağını duyurdu. Ekmen paylaştığı görsel ile meydanların peysaj tasarımları dikkat çekti. Ekmen 'meydanlar bir şehrin kimliğinin silüetinin en önemli parçasıdır, adeta aksesuarıdır. Meydansız şehirler eksiktir. Biz şehrin farklı noktalarına adeta gerdanlık gibi birer meydan yapacağız. Halkımızın buluşma, dinlenme, rahat nefes alma alanları da olacak bu 4 meydan ile şehrin dört yanının gelişmesine de katkı sunacağız' dedi.

Kaynak: Temsilci / Politika

Mehmet Emin Ekmen MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Batman Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title