Haberler

Ekmen İnternet Sitesi Açtı

Güncelleme:

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ekmen, seçim çalışmaları kapsamında "Batman İçin Bir Hayalim Var" isimli Internet sitesi açtı.

Seçim çalışmaları kapsamında "Batman İçin Bir Hayalim Var" isimli Internet sitesi açan Ak Parti Batman Belediye Başkanı Mehmet Emin Ekmen, ilk seçim çalışmasını yapmış oldu.

Vatandaşların görüşlerini alarak seçim stratejisini belirleyen Ekmen, sanal ortamda açtığı 'www.batmanicinbirhayalimvar.com' adresinde halkın taleplerini alıyor. İlk günde 50 görüş ve öneri alan Ekmen, kendi kurduğu sitede "nasıl bir Batman ve nasıl bir Belediye istiyorsanız hayallerinizi yazın beraber üretelim yeni bir Batman inşa edelim." dedi.
Vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için oldukça değerli olduğunu aktaran Ekmen, "Seçim çalışmaları esnasında ulaştığımız herkes veya bize internetten ulaşan vatandaşlarımız kent kültürü ve belediyecilik konusunda fikirlerini beyan edebilirler" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Emin Ekmen Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title