Haberler

Ekmeleddin İhsanoğlu: "Ben Hiçbir Partiye Mensup Değilim"

MHP ve CHP Erzurum il teşkilatları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, hiçbir partiye mensup olmadığını söyledi. İftar sonrası Cumhuriyet Caddesi üzerinde vatandaşları selamlayan İhsanoğlu, kaldırımda yürürken ayağının sendelemesi sonucu düşme tehlikesi geçirdi.

MHP ve CHP Erzurum il teşkilatları tarafından bir düğün salonunda organize edilen iftar yemeğine katılan 'çatı adayı' Ekmeleddin İhsanoğlu, partililerle beraber orucunu açtı. İftar sonrası vatandaşlara seslenen İhsanoğlu, kendisinin hiçbir partiye mensup olmadığını ifade ederek, cumhurbaşkanlığı seçim yarışında seviyeli bir yarış istediğini söyledi. İhsanoğlu, "Önümüzdeki seçimler milletvekili seçimleri değil, bu belediye başkanlığı seçimi değil, hani biz şu partiye mensubuz şu partinin adayına oy veririz diye bir şey yapmayın, yok öyle bir şey. Burada üç kişi var. Hepsinin adları belli oldu ve resmi gazetelerde isimler yayımlandı. 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar üç isim medeni bir şekilde yarışa girecek ve biz seviyeli bir yarış istiyoruz. Bu yarış içerisinde sizler içimizden birisini seçeceksiniz. Sizin partinizden olsun olmasın ben hiçbir partiye mensup değilim. Ben Türk milletine mensubum. O üç isimden birisini seçip onu cumhurbaşkanı yapacaksınız. Kendimi büyük Türkiye'nin adayı olarak görüyorum" dedi.

İhsanoğlu, iftar programındaki konuşmasından sonra Cumhuriyet Caddesi'ndeki vatandaşları selamlamak üzere şehir turu attı. Ekmeleddin İhsanoğlu, cadde üzerinde vatandaşları selamladığı ve kaldırımda yürüdüğü sırada ayağının sendelemesi sonucu düşme tehlikesi geçirdi. İhsanoğlu yanında bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, İhsanoğlu'nun koluna girerek düşmesini engelledi.

Şehir turuna devam eden İhsanoğlu, Erzurumlu vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. İhsanoğlu daha sonra özel uçağı ile Erzurum'dan ayrıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title