Haberler

Ruhsatsız Fırında Ekmek Arası Uyuşturucu Ticareti

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde polisler, ruhsatsız fırına düzenlediği baskında ekmek arasına konularak satışa hazır 15 gram eroin ve bir miktar esrar ele geçirdi.

Manavgat'ta bir ekmek fırınında uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattan İlçe Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Grup Amirliği Narkotim ekipleri, uzun süren teknik ve fiziki takip sonucunda yaptıkları baskında, ekmeklerin arasında servise hazır 15.4 gram eroin ve 6,5 gram kubar esrar ele geçirdi.

EKMEK ARASINDA SATIŞA HAZIR UYUŞTURUCU

Dün saat 14.00'te fırına baskın yapan polisler yapılan aramalarda, satışa hazır vaziyette ekmek arasına konulmuş 15.4 gram eroin ve 6,5 gram kubar esrar ele geçirildi.
Gözaltına alınan Elvan Ö.(24) ve fırın çalışanı Yulet K., polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından sulh ceza hakimliğine çıkarılan Elvan Ö. tutuklanırken, Yulet K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

FIRININ RUHSATI YOK

Diğer yandan ruhsatsız olduğu tespit edilen fırın ise Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nce mühürlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manavgat 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title