Haberler

Ekipler sanayi esnafını denetledi

Güncelleme:

DÜZCE (İHA) – Korona virüs tedbirleri çerçevesinde artan vak'aların ardından Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, Gıda tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri ortaklığında kurulan ekipler, sanayi sitesinde denetim yaptı.

DÜZCE (İHA) – Korona virüs tedbirleri çerçevesinde artan vak'aların ardından Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, Gıda tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri ortaklığında kurulan ekipler, sanayi sitesinde denetim yaptı. Ekipler maske takmayan vatandaşları uayarırken, alınan önlemleri de gözden geçirdiler.

Korona virüs vak'aları Düzce'de artış göstermesinin ardından Düzce Valiliği, vatandaşların önlemlerine sıkı sıkıya uyması için tedbirlerini artırdı. Bu kapsamda Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, Gıda tarım hayvancılık il müdürlüğü ve Sağlık İl müdürlüğü ekipler kurarak denetimlerini artırdı. Yapılan denetimler çerçevesinde ekipler, eski sanayi sitesinde esnafları gezerek alınan tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığını kontrol ettiler. Kurallara uymayan vatandaş ve esnaflar ise uyarıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Koronavirüs Düzce Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title