Haberler

Ekinözü'nde İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kahramanmaraş Ekinözü ilçesinde, Kaymakam Abdulhamit Karaca başkanlığında ilçe koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı.

Kahramanmaraş Ekinözü ilçesinde, Kaymakam Abdulhamit Karaca başkanlığında ilçe koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı.

Kurum amirleri tarafından yapılan sunumlar eşliğinde Kaymakam Karaca, okul öncesi anaokulları, kız çocuklarının ortaöğretime kazandırılması için alan taraması yapılması, 2012 yılında yapılacak yatırımlara, kar temizleme çalışmaları, sosyal yardımlaşmada yapılan eğitim ve diğer yardımlar, 2012 yılı eğitim öğretim planlaması ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İmar Kanunu hükümleri uyarınca köylerde konut yapacak vatandaşların yapı ön izin belgesi almadan inşaat yapmamaları gerektiğini belirten Karaca, şunları söyledi:

"Bu husus köy muhtarlıkları vasıtasıyla halka duyurulmasına rağmen azda olsa vatandaşlarımız izin almadan yapı yaptıklarından cezai müeyyidelerle karşılaşıyor. Tütün ve tütün ürünleri yasağına kesinlikle uyulmalı. Gelir testi yaptırmak için başvuruda bulunan vatandaşların herhangi bir mağduriyetlerine sebebiyet vermemek için SYDV tarafından tüm tedbirlerin alınmalıdır. Şiddetli kar ve fırtına nedeniyle Kabaktepe Köyü'nde yıkılan elektrik direklerinin bakım onarımı yapıldı. Ancak herhangi bir tehlikeye meydan vermemek için tekrardan kontrolleri yapılmalıdır."

Öğretmenevinde yapılan toplantıya, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cengiz Yılmaz, Emniyet Amiri Zafer Volkan Aybay, Yazı İşleri Müdürü Sait Şahin, Nüfus Müdürü Mustafa Çivi, Özel İdare Müdürü İlker Köşker, Tapu Müdürü Sedat Çetin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Seyran, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Kazım Çıtak, İlçe Müftüsü Emin Patan, SYDV Müdürü Sadettin Alkaya ile AKEDAŞ İşletme Şefi Ertan Karamanlı katıldı.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Kahramanmaraş Ekinözü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title