Haberler

Ekinci Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Plastik İmalatçılar Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin girişimcilerin önünü açacağını söyledi.

16 Nisanda yapılacak olan seçimler öncesi çalışmalarına devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşlara yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin faydalarını anlatmayı sürdürüyor. Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatıyla birlikte, Şanlıurfa Plastik İmalatçılar İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığında üyelerle bir araya geldi. Kooperatif üyelerine, cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin faydalarını anlatan ve 'Evet' denilmesi halinde esnaf ve yatırımcıların önünün açılacağını, yatırımcının daha rahat ortamlarda yatırım yapabileceğini aktaran Ekinci'ye, esnaf ve vatandaşlar destek verdi. Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Ekinci, daha güçlü bir Türkiye için Evet'in önemine vurgu yaptı.

Ekinci konuşmasında, "16 Nisanda biliyorsunuz referandum var, halk oylaması var ve tabi böyle bir anayasa değişikliğine neden ihtiyaç duyacak olur isek değişik sektörler ile ilgili talepler vardır. Yapılması gerekenler vardı ama madem siz burada üreticisiniz, sanayicisiniz, esnafsınız bundan hareketle bir şeyler söylemek istiyorum. Şimdi insanlar artık önünü görmek istiyor. İnsanlar bu kriz ortamının aşılmasını istiyor, insanlar artık güven ortamının sağlanmasını istiyor iyi bir şekilde. Tabi bunların sağlanması için ülke olarak alınması gereken tedbirler vardır ve bunların bir kısmı da anayasa değişikliği şeklinde alınacak. 16 Nisanda güçlü bir şekilde evet çıktığı zaman ekonomik anlamda da bir gelişme olacak artık yatırımcı yada yatırım yapma imkanı olan bir çok insan güven ortamı oluştuğu için her hangi bir kaos ortamı görülmediği için, bu birikimlerini de yatırıma dönüştüreceklerdir. Bu da bir şekilde hareket getirecek" dedi.

"Ülkemiz siyasi istikrara kavuşacak"

Ülkemiz artık siyasi istikrara kavuşacak diyen Ekinci konuşmasının devamında, "burada girişimcilerin önünü açacak desteklerde de bulunulacak, dışarıdaki ülkelerde işte bu kadar Türkiye ile uğraşıldığı halde evet çıktığını gördükleri zaman geri çekileceklerdir ve rahat bırakacaklardır. Ülke çok hızlı bir şekilde yol alacaktır. Dolayısıyla bu olay artık parti olma meselesinden çıkmış. Bu ülkede yaşayan her bir ferdin sorunu haline gelmiştir. Ülkede yaşayan her bir ferdin de geleceği için de ülkenin istikrarı için Evet'i oylaması gerekiyor. Hayır diyenleri de ikna etmesi gerekiyor. 17-25 Aralık süreci ile ilgili bir barikat kuruyorlar. Ülke tam ayağı kalkıyor, ülke hızlı bir şekilde yoluna koyulduğunda parti kapatma meselesi oluyor, bir şekilde bunlar oluyor. Bu anayasa değişikliği ile artık hızlı bir şekilde hızlanacak bu ülke. Sizler esnafsınız sizler alın teriniz ile evlerinize helal lokma götürüyorsunuz. Bir şey üretmediğiniz zaman ya da bir şey ürettiğinizde pazarlayamadığınız zaman siz eve dönerken de tabi ki sıkıntılı dönüyorsunuz. B unun sebep de güven ortamı ile ilgili problemdir. Onun için 16 Nisanda güçlü bir şekilde 'Evet' çıktığında tüm bu sorunların da üstesinden gelinmiş olacaktır" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ekinci Şanlıurfa AK Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title