Haberler

Ekinci, Misafirlerine Urfa'yı Anlattı

Güncelleme:

Çeşitli gezi ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekânlarını gezmek için Avustralya'dan gelen bir grup, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

Serap Cenik koordinatörlüğünde Şanlıurfa'ya gelen Avustralyalı grup Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekânları olan Balıklıgöl, Şanlıurfa Kalesi, Eyyüp Peygamber Makamı, Halfeti ve Birecik gibi yerlerini gezdikten sonra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile bir araya geldi. Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekânlarına hayran kaldıklarını ifade eden gruptakilere Ekinci Şanlıurfa'yı anlattı. Serap Cenik başkanlığında Şanlıurfa'ya gelen Avustralyalı grubu makamında kabul eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gelen misafirlere Eyyübiye başta olmak üzere tüm Şanlıurfa'yı yurtdışında tanıtmaları adına gönüllü elçilik yapmalarını istedi.

EKİNCİ: URFA, GÖRÜLMESİ GEREKEN BİR KENT
Şanlıurfa'nın güvenilir ve görülmesi, gezilmesi gereken bir kent olduğunu belirten Ekinci,"12 yıllık tarihiyle Şanlıurfa aynı zamanda huzur başkentidir" dedi. Ekinci, "Şanlıurfa biliyorsunuz insanlığın hakikaten merkezi sayılacak bir kent. 12 bin yıllık tarihe sahip bir kent son yapılan kazılarla da ortaya çıkıp belgelendirilmiştir. Dolayısıyla huzur ve güven noktasında da çok iyi durumda olan bir kent. Maalesef bu terör belasından dolayı burada sanki sıkıntı varmış gibi lanse ediliyor. Bugünde gördük ki, Avustralya'dan vatandaşlarımız gelmişler, buradalar. Bir şekilde bizim ilçemizi gezdiler, ilçemizin gezilebilecek bütün yerlerini dolaştılar. İlimiz adına marka değeri olan diğer yerlerini de ziyaret edecekler. Bu ziyaretlerinde de şunu ifade ediyorlar, burası geldiğimiz Avustralya'dan daha güvenlidir diyorlar, zaten öyledir. Şanlıurfa'ya gelinmesi gerekiyor. Bu insanlığın ortak değeri olan bu unsurlar herkesin görmesi, ziyaret etmesi gerekiyor. İnsanlık adına önemli, ülkemiz adına çok önemli, turizm açısından çok önemlidir'' şeklinde konuştu.

CENİK: İNANILMAZ TARİHİ BİR YER
Koordinatör Serap Cenik ise, '' Avustralya'dan gelen arkadaşlarımızla beraber Eyyübiye ilçemizi gezdik. Gezdiğimiz yerlerden çok memnun kaldık. Allah razı olsun. İnanılmaz tarihi bir yer. Dışarıdan lanse edildiği gibi terör bölgesi değil, aksine onların yaşadıkları yer daha tehlikeli buralara nazaran gerçekten güzel, yaşanılabilir bir yer. Başkanımız Mehmet Ekinci'nin yardımseverliğinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz'' ifadelerini kullandı. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title