Haberler

Ekim ayında en çok Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konuşuldu

Televizyon ekranlarının en çok konuşulan dizileri belli olurken, yeni sezon başlarken, dizilerin reyting yarışı nefesleri kesti.

Televizyon ekranlarının en çok konuşulan dizileri belli olurken, yeni sezon başlarken, dizilerin reyting yarışı nefesleri kesti.

Eylül ve Ekim ayları hiç kuşkusuz ekranların ve izleyicilerin iple çektiği, birbirinden iddialı projelerin reyting yarışında boy gösterdiği bir dönem oldu. Dizi sezonunun açılmasıyla beraber, ekranlarda boy gösteren yapımlar hakkında birçok haber yazılı basına yansıdı.

Medya takibinin önemli kurumu Ajans Press, Ekim ayının televizyon raporunu çıkardı. Ajans Press'in gerçekleştirdiği medya incelemesine göre, dizi sezonunun açılmasıyla beraber ekranlarda yaşanan hareketliliğin medyaya da yansıdığı görüldü.

Ajans Press ve PRNet tarafından gerçekleştirilen yazılı basın incelemesine göre, Ekim ayında hakkında en çok haber yapılan dizinin, 174 yazılı basın haberiyle Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz olduğu görüldü. İlk günden itibaren dikkatleri üzerine çeken yapımı Mucize Doktor, Ekim ayında 127 yazılı basına haberine konu olarak ayın en çok konuşulan ikinci yapımı olmayı başardı. Bir Zamanlar Çukurova 119 yazılı basın haberiyle üçüncü sıraya yerleşirken, Eylül ayının birincisi Sen Anlat Karadeniz Ekim ayında 97 habere konu olarak en çok konuşulan dördüncü yapım olmayı başardı. Sevilen dizilerinden Afili Aşk ise 88 yazılı basın haberiyle ayın en çok konuşulan beşinci yapımı olarak listeye girmeyi başardı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ajans Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title