Haberler

Eker I Run 2019 Koşusu

Eker I Run 2019 Koşusu, Bursa'da yapıldı.

Eker firması tarafından "Sağlıklı Yaşam İçin Koş" sloganıyla düzenlenen ve 2 bin 500'ü aşkın sporcunun katıldığı koşu Uludağ'ın bin 810'luk rakımında 42K Maratonu ile başladı.

Sporcular "15K", "5K", "Özel Sporcular Koşusu" ve "Paten Yarışı" kategorilerinde organizasyona katıldı. 6-12 yaş grubu çocuklar da "Minik Adımlar" koşusunda ter döktü.

Merkez Nilüfer ilçesindeki Eker Meydanı'nda son bulan yarışlarda, 42K Maratonu'nda erkekler birincisi 2 saat 47 dakika 38 saniyeyle Necati Aktaş, kadınların birincisi ise 3 saat 44 dakika 35 saniyeyle Aslı Gümüş oldu.

15K erkeklerde Volkan Yıldız, kadınlarda Behice Koyuncuoğlu, 5K erkeklerde Murat Emre Tetik, kadınlarda Sebahat Akpınar birinci geldi.

Etkinlikte, 500'i aşkın 6-12 yaşlarında çocuk sporcunun katılımıyla Bursa-Orhaneli yolunda Paten Yarışı yapıldı.

Sivil toplum kuruluşları, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), SosyalBen Vakfı ve İhtiyaç Haritası'nın yer aldığı ve aynı zamanda 6 Ekim Dünya Serebral Palsi Günü'nde düzenlenen Yardımseverlik Koşusu'nda 250 bin liranın üzerinde bağış toplandı.

Kaynak: AA / Spor

Uludağ Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title