Haberler

Ek Görüntülerle Geniş Haber) Şişli'de Tüp Patlaması: 2 Yaralı

Haber: Murat DELİKLİTAŞ - Kamera: Ali Kerem BENGİ / İstanbul DHAŞişli'de, 4 katlı bir binanın bodrum katında piknik tüpü patladı.

Haber: Murat DELİKLİTAŞ - Kamera: Ali Kerem BENGİ / İstanbul DHA

Şişli'de, 4 katlı bir binanın bodrum katında piknik tüpü patladı. Patlamada, yaralanan iki kişi kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Feriköy Yayla Mahallesi Gediz Sokak 18 numarada saat 21.00 sıralarında meydana geldi. 4 katlı binanın bodrum katındaki bir dairede, piknik tüpü gaz sıkışması nedeniyle büyük bir gürültüyle patladı. Çevre sokaklardan da duyulan patlamanın ardından, evde bulunan Cem Karacan'ın yüzünde, Hasan Mızrak'ın ise göğüs kısmında yanıklar meydana geldi. Karacan ile Mızrak, olay yerine gelen ambulanslarla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Patlama sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ve itfaiye ekipleri patlamanın meydana geldiği dairede incelemelerde bulundu.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Ambulanstan görüntü

-Polisin zırhlı araçları

-Apartmanın önünde toplanan vatandaşlar

-Olayın meydana geldiği bodrum kat

-Polis ve itfaiye ekipleri incelemesi

-Apartmanın önünde bulunan cam kırıkları

-Vatandaşlarla röp.

-Olay yeri inceleme ekipleri apartmana girmesi

-Sokaktan görüntü

-Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cem Karacan İstanbul Gediz Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title