Haberler

Ek Görüntülerle Geniş Haber) Cemal Kaşıkçı Soruşturmasında Tanıklar Dinleniyor

Haber: Özden ATİK / İstanbul, DHAKayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturması kapsamında Suudi Arabistan Konsolosluğu çalışanları İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na tanık olarak ifade vermeye geldi.

Haber: Özden ATİK / İstanbul, DHA

Kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturması kapsamında Suudi Arabistan Konsolosluğu çalışanları İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na tanık olarak ifade vermeye geldi. İfade vermeye geleler arasında konsolosun makam şoförü de yer alıyor.

İstanbul'da 2 Ekim günü Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığı Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda görevli çalışanları tanık olarak ifadeye çağırdı.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na aksam saatlerinde gelen yaklaşık 15 kadar çalışan ayrı ayrı savcılara ifade veriyor. İfadeye gelenler arasında konsolosun makam şoförü de bulunuyor. Diğer tanıkların da muhasebeci, teknik servis sorumlusu, santral çalışanı gibi görevlerde bulundukları öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

--------

-Adliye koridorundaki çalışanlar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title