Haberler

(Ek Görüntülerle)- Başbakan Erdoğan'dan Erbakan Açıklaması...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 85 Yaşında Vefat Eden Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın Vefatıyla İlgili Konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 85 yaşında vefat eden Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın vefatıyla ilgili konuştu. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 1. Türkiye Çocuk Kongresi'ne katılan Başbakan Erdoğan, "Bugün sabah saatlerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 54. Başbakanı Saadeti Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan hakkın rahmetine yürüdü. Türkiye'ye çok önemli hizmetler kazandırmış, Türk siyasetinde kendisine mümtaz bir yer edinmiş ayrıca ömrünü öğrenmeye ve öğretmeye adamış bir siyasetçi ve ilim adamıydı. Şahsıyla mücadelesiyle davasıyla ilkeleriyle olduğu kadar bir insan olarak bir hoca olarak bir lider olarakta genç nesillere güzel bir örnek teşkil etti. Mekanı cennet olsun. Allah rahmeti üstüne olsun diliyorum. Allah ondan razı olsun diyorum. öğrettikleriyle aktardıklarıyla mücadeleci kişiliğiyle har kendisini şükranla minnetle yad edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Saadet Partisi camiası, Türkiye'nin, aziz milletimizin başı sağolsun diyor birkez daha kendisine Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title