Haberler

Ek Fenerbahçe Kafilesi Sivas'ta Coşkuyla Karşılandı

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonunu belirleyecek maçta yarın Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bugün akşam saatlerinde Sivas'a geldi.

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonunu belirleyecek maçta yarın Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bugün akşam saatlerinde Sivas'a geldi. Havaalanında taraftarların coşkusuyla karşılanan Sarı-lacivertlilere otel önünde de sevgi gösterileri yapıldı.

Son haftaya Trabzonspor ile aynı puanda lider giren Fenerbahçe, Sivasspor maçı için özel uçakla kente geldi. Fenerbahçe kafilesini taşıyan THY'ye ait özel uçak 18. 20'da Sivas Havaalanı'na iniş yaptı. Uçaktan ilk olarak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönericiler indi. Aprona gelen minik Fenerbahçeli taraftarlar başkana ve futbolculardan Gökhan Ünal ile Andre Santos'a çiçek verdi. Kafile, Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ve yöneticiler tarafından karşılandı. Taraftarlara bol bol imza dağıtan Fenerbahçeliler, havaalanının çıkışında toplanan yaklaşık 300 taraftarın coşkusu ve sloganları ile karşılandı. Havalanında kendilerini bekleyen takım otobütsüne binen Sarı-lacivertliler, kalabılık bir taraftar konvoyu ile kent merkezine hareket etti.

Sarı-Lacivertlileri, konaklayacağı Büyük Otel önünde de Fenerbahçe taraftarları tezahüratlarla karşıladı. Kafile, alkışlar arasında kalacağı otele giriş yaptı. Bu sırada az sayıda Sivasspor taraftarının da Fenerbahçe aleyhinde tezahüratlarda bulunduğu görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title