Haberler

(ek bilgiyle) - BAL SATIŞIYLA TANINAN EKREM İNCEL'İN VİLLASINDA SOYGUN: 1.5 MİLYON DOLARIM ÇALINDI.

Haber- Kamera: Mustafa BAKIRHAN/ İSTANBUL DHARadyo ve televizyonlarda bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villası hırsızlar tarafından soyuldu.


Haber- Kamera: Mustafa BAKIRHAN/ İSTANBUL DHA
Radyo ve televizyonlarda bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villası hırsızlar tarafından soyuldu. İncel, yaklaşık 1,5 milyon dolarının çalındığını söyledi. Ekrem İncel daha önce defalarca 'dolandırıcılık' iddiasıyla gözaltına alınmıştı.
Olay Büyükçekmece'de Ekrem İncel'in yaşadığı villada meydana geldi. İncel ve ailesi öğle saatlerinde villadan ayrıldı. İncel ve ailesi saat 21.00 sıralarında villaya döndüklerinden, bahçe kapısının açık olduğunu ve eşyalarının dağıtılmış olduğunu gördük.

YATAK ODASINI KONTROL EDİNCE ŞOK OLDULAR
Yatak odasını kontrol eden Ekrem İncel, dolap içinde bulunan  çelik kasa ile  çekmecelerde bulunan ziynet eşyalarının yerinde bulunmadığını fark etti. Para ve ziynet eşyasının çalındığını gören Ekrem İncel, büyük şok yaşadı. Yaşadığı şoku atlatan İncel,  durumu site güvenliğine ve polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve olay yeri inceleme ekipleri bir süre villada inceleme yaptı. Yapılan incelemede villayı soyan kişi ve kişilerin üzerinde sahte bir plaka takılı beyaz otomobille geldikleri ve soygunu gerçekleştirdikleri öğrenildi.

ÇELİK KASA, PARA VE ZİYNET EŞYALARINI ÇALDILAR
Ailesiyle birlikte geçici olarak yaşadığı villada yaklaşık 1.5 milyon dolarlık para ve ziynet eşyası çalındığını söyleyen Ekrem İncel "Maddi ve manevi bir mağduriyetim var. Eşim ve çocuklarım manevi yönden zarar gördü. Saat 14.00 sıralarında burayı terk ettim. Saat 21.00'de döndüğümde evimin çeşitli yerlerinde kapıların kırık olduğunu, çelik kasamın ve evin çeşitli yerlerinde bulunan paralar ile ziynet eşyalarının çalındığını gördüm. Sonrasında hem sitenin sizde güvenliğine hem de polise haber verdim. Emniyet güçlerimiz büyük bir titizlikle çalışıyorlar. Önce Allah'a daha sonra emniyetimize güveniyorum" dedi.

"SİTE YÖNETİMİ HIRSIZLIĞI GÖRMÜYOR"
Ekrem İncel, "Her evde her sokakta bir hırsızlık olayı yaşanmış. Para çalınıyor, ziynet eşyaları çalınıyor. Hırsızların uğrak yeri haline gelmiş. Biz buranın bir site olup olmadığını bilmiyoruz. Buranın bir mahalle olup olmadığını bilmiyoruz. Resmi olarak burasının bir mahalle olduğu ve bir site yönetiminin olduğu söyleniyor. Site yönetimi her ay bizden haraç alır gibi bir bedel alıyor. İnsanların ev taksiti olarak ödediği kredi miktarı kadar aidat ödüyoruz. Ama gelin görün ki burada olan bir hırsızlığı site yönetimi görmüyor. Sitedeki güvenlik görevlileri hiçbir şekilde duyarlı değil. Biz geçici olarak burada yaşıyoruz. böyle bir hırsızlık oldu. İnşallah başka bir site sakini ve mahalle sakini yaşamaz" açıklamasında bulundu.  Öte yandan hırsızların soygun için villaya geldiği  otomobilin görüntüsü bölgedeki güvenlik kameralarına yansıdı. Polis  soygunu gerçekleştirilen hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

DAHA ÖNCE DEFALARCA GÖZALTINA ALINMIŞTI
Televizyon ekranlarında 5 kilo balı 100 TL'ye satmasıyla tanınan Ekrem İncel'in daha önce defalarca gözaltına alındığı ortaya çıktı.
Dolandırıcılıktan 6 suç kaydı bulunan Ekrem İncel'in, 2015 yılında, Silivri Beyciler Mahallesi'nde tarım arazisi olmasına rağmen arazileri planlı, projeli ve imarlıymış gibi gösterip satış reklamı yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındığı belirtildi.

REZİDANSA 'TELE PAZARLAMA' OPERASYONU YAPILMIŞTI
İncel, 13 Eylül 2018'te ise Beylikdüzü'nde düzenlenen 'tele pazarlama' operasyonunda gözaltına alınmıştı.
Beylikdüzü'nde bir rezidansa yapılan baskında polis ekipleri, 3 televizyon, 1 radyo yayınıyla 'Tele pazarlama' yaptığı tespit edilen Ekrem İncel'i gözaltına almıştı. İncel'in kendisine ait olduğu belirlenen binada kurduğu televizyon ve radyo kanallarından sadece bir radyonun frekans ruhsatı bulunduğu, diğer radyo ve televizyon kanallarının ise ruhsatsız olup korsan yayın yaptığı ortaya çıkmıştı. Baskın sırasında ekipler depolarda kaçak 12 bin 500 cep telefonu, 12 bin 500 cep telefonu şarj cihazı, 12 bin 500 cep telefonu bataryası, 3 bin 544 şarjlı elektronik cihazlar, 500 akıllı kol saati ve 200 mesir macunu ele geçirmişti.
O tarihte gözaltına alınan İncel'in, "Adli kontrol" şartıyla serbest bırakıldığı kaydedildi.

Görüntü Dökümü:
------------------------
-Hırsızların villaya geldiği ve ayrıldığı otomobilin görüntüsü
-Soyulan villadan detaylar
-Hırsızların girdiği bahçe kapısından detaylar
-Yatak odasında  dağıtılan eşyalar
-Çelik kasanın çalındığı elbise dolabından detaylar
-İnceleme yapan polislerden detaylar
-Villanın bulunduğu bölgeden detaylar
-Ekrem İncel evi incelemesi
-Ekrem İncel  roportaj
-Genel ve detaylar


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Radyo Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title