Haberler

Ek Bilgilerle Geniş Haber) 16 Yaşındaki Sürücü Dehşeti… Üniversiteli Yaren Hayatını Kaybetti

Maltepe'de 16 yaşındaki sürücü dehşet saçtı.

Maltepe'de 16 yaşındaki sürücü dehşet saçtı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, refüjdeki bir ağacı yerinden söküp karşı yöne geçti. Burada da 2 araca çarptı.

Feci kazada yol savaş alanına dönerken 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Yaren Büyükölmez hayatını kaybetti.

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN - Ramazan EĞRİ / İstanbul DHA

Maltepe'de 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün yönetimindeki araç, karşı yöne geçerek iki araca çarptı. Kazada, karşı yöndeki otomobillerden birinin sürücüsü olan 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Yaren Büyükölmez hayatını kaybetti. 16 yaşındaki sürücü ise ağır yaralandı.

Kaza, Maltepe Başıbüyük Mahallesi Kayışdağı-Dudullu Yolu mezarlık mevkiinde dün saat 23.00'te meydana geldi. 16 yaşındaki Ü.B.Ç.'nin kullandığı 34 EF 375 plakalı araç, Kayışdağı yönüne ilerlerken kontrolden çıktı.

REFÜJ ÜSTÜNDEKİ AĞACI YERİNDEN SÖKTÜ

Refüje  çıkan otomobil bir ağacı yıktıktan sonra karşı yöne geçip, önce Yaren Büyükölmez yönetimindeki 34 JY 9446 plakalı araca, ardından 34 EK 3053 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan Büyükölmez'in aracı direğe çarparak dururken, Ü.B.Ç.'nin aracının motoru yerinden fırladı.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada üniversite öğrencisi Yaren Büyükölmez hayatını kaybetti, Ü.B.Ç. ise ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri ağır yaralanan Ü.B.Ç.'yi Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Kaza yerindeki incelemelerin ardından Büyükölmez'in cansız bedeni Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Büyükölmez'in kazayı öğrenerek olay yerine gelen arkadaşları ise gözyaşı döktü. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafiğe kapanan yol tekrar açıldı. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Olay yeri

-Kazaya karışan araçlar

-Ceset torbası içindeki cenaze

-Yerdeki motor

-Ambulans

-Polis ekipleri

-Büyükölmez'in arkadaşlarının görüntüsü

-Yaren Büyükölmez'in fotoğrafı

-Genel ve detaylar

24.02.2018 - 02.39 - Haber Kodu : 180224013

24.02.2018 - 09.28 - Haber Kodu : 180224020

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Sultan Mehmet İstanbul Maltepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title