Haberler

Ek Bilgilerle) ABD'deki Davanın Tanığı Eski Polisin Ailesi Hakkında Yakalama Kararı

Haber: Ümit TÜRK - Çağatay KENARLI / İstanbul DHAABD'deki davada tanıklık yapan eski polis Hüseyin Korkmaz'ın ailesi hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

Haber: Ümit TÜRK - Çağatay KENARLI / İstanbul DHA

ABD'deki davada tanıklık yapan eski polis Hüseyin Korkmaz'ın ailesi hakkında da yakalama kararı çıkarıldı. Korkmaz'ın ailesinin firari olduğu öğrenildi.

Hüseyin Korkmaz'ın ABD'deki davada "Belgeleri saklaması için anneme verdim" sözleri üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Korkmaz'ın anne, baba, eşi, iki kız kardeşi ve erkek kardeşi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Korkmaz'ın aile fertlerine adreslerinde ulaşamadı.

ABD'deki davada yaptığı Türkiye aleyhine yaptığı tanıklıkla gündeme gelen eski polis Hüseyin Korkmaz hakkında başlatılan soruşturmada, Korkmaz'ı FBI ile ABD'ye kaçırılmasını organize eden kişinin FETÖ firarisi avukat E.G.A., olduğu belirtilmişti. Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen E.G.A., hakkında da yakalama kararı çıkarılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Amerika Birleşik Devletleri Hüseyin Korkmaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title