Haberler

Ehliyetlerin Fiyatları Belirlendi

Adıyaman'daki Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Yetkilileri ile Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkililerinin Yaptıkları Toplantıyla Sürücü Kurslarından Alınan Ehliyet Fiyatları Belirlendi.

Adıyaman'daki motorlu taşıt sürücü kursları yetkilileri ile Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin yaptıkları toplantıyla sürücü kurslarından alınan ehliyet fiyatları belirlendi.

Büyükfırat Eğitim salonunda Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Bozkurt başkanlığında yapılan toplantıya sürüsü kursu yetkilileri katıldı. Toplantıda sürücü kurslarının sorunları, iş ve işlemleri görüşüldü. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Bozkurt uygulanması gereken iş ve işlemler hakkında bilgi verdi.

Sürücü kursu yetkilileri kendi aralarında yaptıkları görüşmeler neticesinde, B sınıfı ehliyet için ilk dönem 336 YTL, C sınıfı ehliyet için ilk dönem 453 YTL, D sınıfı ehliyet için ilk dönem 453 YTL, E sınıfı ehliyet için ilk dönem 453 YTL, A2 sınıfı ehliyet için ilk dönem 189 YTL, H sınıfı ehliyet için ilk dönem 225 YTL olarak ücret alınmasını kararlaştırdı.

İkinci ve üçüncü dönemlerde bu fiyatların üstüne yüzde 2,5 artı 2,5 daha fiyat konularak ücret alınacağı bildirildi.

(AA-OÇ-Y) 23.05.2008 18:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title