Haberler

Ehdav, Önder Sav'ın İstifasını İstedi

Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı (Ehdav) Başkanı Ali Yeral, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Önder Sav'ın Önceki Gün Ankara'nın Elmadağ İlçesinde Sarf Ettiği Sözlere Tepki Göstererek, "Önder Sav'ın, Derhal İstifa Etmesi Yapacağı Tek Doğru İştir" Dedi.

Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı (EHDAV) Başkanı Ali Yeral, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Önder Sav'ın önceki gün Ankara'nın Elmadağ ilçesinde sarf ettiği sözlere tepki göstererek, "Önder Sav'ın, derhal istifa etmesi yapacağı tek doğru iştir" dedi.

Yeral, yaptığı açıklamada, hiç kimsenin, hiçbir şekil ve gerekçeyle bu milletin kutsal değerleriyle alay etme hakkına sahip olmadığını ifade ederek, "Bu vahim olaydan da anlaşılmaktadır ki, yüzde 99'u İslam dinine ve peygamberine inanmış bu milletin, inancına hakaret ederek Cumhuriyetçi olunmaz. Türkiye'nin bir bölümüyle birlikte İslam dünyasının ekseriyetini oluşturan Arapları horlayıp, dışlayarak da halkçı değil, olsa olsa koyu bir ırkçı olunur. Türkiye'nin yönetimine talip bir ana muhalefet partisinin en önemli isimlerinden biri, bu makus çıkışı yapıyorsa, derhal istifa etmesi yapacağı tek doğru iştir" dedi.

(OK-AB-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title