Haberler

Egzoz Cezasına Direnince Polis Müdahale Etti

Egzoz cezasına direnince polis müdahale etti Şahıs cezanın kesilmesinin ardından olay yerinden ayrıldıTRABZON - Aracında standart dışı egzoz kullandığı için ceza yazılmak istenen sürücü trafik polislerine bağırıp karşı koyunca oğlunun gözü önünde yaka paça yere yatırıldı.

Egzoz cezasına direnince polis müdahale etti

Şahıs cezanın kesilmesinin ardından olay yerinden ayrıldı

TRABZON - Aracında standart dışı egzoz kullandığı için ceza yazılmak istenen sürücü trafik polislerine bağırıp karşı koyunca oğlunun gözü önünde yaka paça yere yatırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Atatürk Alanı'nda bugün akşam saatlerinde aracında standart dışı egzoz kullandığı için bir sürücüye trafik polisleri tarafından ceza yazılmak istendi. Tüm uyarılarına rağmen trafik polislerine bağıran ve karşı koymaya çalışan genç şahıs, kontrol altına alınamayınca bölgeye sivil polis ekibi istendi. Sivil polis ekiplerinin de yardımı ile şahıs, oğlunun gözleri önünde görevli polisler tarafından yaka paça yere yatırılarak etkisiz hale getirildi. Bu sırada şahsın oğlunun gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Ardından yerden kaldırılan şahıs vatandaşların da yardımı ile sakinleştirilirken, trafik polisleri tarafından kesilen cezanın ardından oğluna ait oyuncaklarla birlikte olay yerinden yürüyerek ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Trabzon 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title