Haberler

Ego'nun Havalimanı Seferleri

Ego Genel Müdürü Ömer Ulu, Esenboğa Havalimanı'nda Otobüs Seferleriyle İlgili Sıkıntıları Çözmeye Çalıştıklarını Belirterek, 'Havalimanı Seferlerimizin Kaldırılması Söz Konusu Değildir' Dedi.

EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, Esenboğa Havalimanı'nda otobüs seferleriyle ilgili sıkıntıları çözmeye çalıştıklarını belirterek, ''Havalimanı seferlerimizin kaldırılması söz konusu değildir'' dedi.

Ulu, yaptığı yazılı açıklamada, havalimanı hattında 5 otobüsle hizmet verdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Aynı hatta özel firmalar 9 YTL'ye yolcu taşırken, biz iki bilet karşılığı olan 3 YTL'ye yolcu taşıyoruz. EGO'nun daha ucuza yolcu taşımasına karşın havalimanı terminalinde EGO'nun otobüs bileti satışı ve durak yeri konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle sorun yaşamaktayız. Özel firmaların otobüsleri terminal çıkış kapılarının önünde yer alırken, EGO otobüsleri ise daha uzakta yer bulmak zorunda kalıyor. Bu da yolcuların daha ucuz olan EGO belediye otobüslerine ulaşmasına ve binmesine engel oluyor.

Havalimanı yetkilileri yaptığımız ikili görüşmelerle, yer ve bilet satışı ile ilgili sorunları aşmaya çalışıyoruz.

Ayrıca, broşürler ve bez afişler aracılığı ile havalimanı seferlerimizi yolculara tanıtıyoruz. Dolayısıyla havalimanı seferlerimizin kaldırılması söz konusu değildir. EGO otobüsleri bundan sonra da havalimanına ucuza yolcu taşımayı sürdürecektir.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title