Haberler

Eğlence Sonrası Çiftçi Genci Öldürüp, Ormanlık Alana Atan Karı-Koca Tutuklandı

Güncelleme:

Antalya'nın Kumluca ilçesinde tarımla uğraşan genci, eğlence sonu öldürdükleri belirlenen çift tutuklandı. Tutuklanan çiftin genci öldürdükten sonra ormanlık alana attığı belirlendi. Çiftin cinayeti işledikten sonra 3 gün Manisa'da sahne aldığı ortaya çıktı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde tarımla uğraşan genci, eğlence sonu öldürdükleri belirlenen çift tutuklandı. Tutuklanan çiftin genci öldürdükten sonra cesedi bir ormanlık bir alana attığı ve daha sonra kaçtıkları, daha sonra Manisa'da 3 gün boyunca bir eğlence mekanında sahne aldığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Kumluca'nın Mavikent Mahallesinde 6 Aralık gecesi kaybolan ve yakınları tarafından 7 Aralık Cuma günü jandarmaya kaybolduğu bildirilen 30 yaşındaki İsa İley'in kaybalması üzerine jandarma çalışma başlattı. Kumluca Mavikent Jandarma Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İley'in en son görüldüğü yerler konusunda güvenlik kameralarını inceledi. Çevredeki kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, İley'in aracını Denizli'de terk edilmiş halde buldu. Araştırmalar kapsamında bir eğlence mekanında beraber çalışan şüpheli karı koca F.Ö. ve C.Ö'ye ulaşan ekipler, zanlıları Denizli'de gözaltına alarak Antalya'ya getirdi.

Eğlence Sonu Cinayete: 2 Tutuklama

ALKOL ALDIKTAN SONRA TARTIŞMA ÇIKTIĞINI SÖYLEDİLER

Şüphelilerin jandarmadaki ifadelerinde, çalıştıkları eğlence mekanında tanıştıkları İsa İley'i evlerine götürdüklerini ve alkol aldıktan sonra tartışmaya başladıklarını söyledikleri öğrenildi. Başına sert bir cisimle vurdukları İley'in parası ve otomobilini aldıklarını belirten zanlıların, cesedi ise bölgedeki ormanlık alana gömdüklerini anlattıkları bildirildi.

İfadeler doğrultusunda ekipleri 3 gün boyunca Finike, Elmalı Yolu üzerinde Akut Ekipleri ve özel eğitimli köpeklerle birlikte arama yaptı. Ekipler dün öğle saatlerinde Elmalı İlçesi İlla Mahallesi Özdemir Barajı kıyısında İley'in cesedine ulaştı.

CİNAYETİ PARA VE ARABA İÇİN İŞLEMİŞLER

Şüpheli şahısların ifadesine göre, İsa İley ile tanıştıktan sonra takibe aldıklarını, amaçlarının kullanmadığı 87 model otomobili gasp edip, parçalayıp satmak olduğunu söylediler. Şüpheliler, İsa İley'in evine gittiklerini, burada yemek yiyip alkol aldıktan sonra, başına sert bir cisim ile vurduklarını ve daha sonra otomobili düz kontak yaparak çalıştırdıklarını ve İley'i bu otomobilin bağajına koyup ayrıldıklarını anlattılar.

Eğlence Sonu Cinayete: 2 Tutuklama

CESEDİ YOL KENARINA BIRAKTIKTAN SONRA 3 GÜN ŞARKILI PROGRAM YAPMIŞLAR

C.Ö ve eşi F.Ö. otomobille Finike'de kaldıkları otele giderek şahsi eşyalarını alarak yeniden otomobile bindiklerini, Finike çıkışındaki bir petrolden yakıt aldıklarını, öldüğünü tahmin ettikleri İsa İley'in cesedini Elmalı İlçesi çıkışındaki İlla Mahallesi Özdemir Barajının kıyısına bıraktıklarını, bu noktadan sonra tanınmamak için aracın plakasını ve jant kapaklarını söktüklerini, otomobili Denizli Otobüs terminalinin yakınlarında bırakarak otobüsle Manisa Alaşehir'e gittiklerini, burada 3 gün yine müzikli bir restorantta program yatıklarını burada istihbarat ekiplerinin kendilerini takip ettiğini anlayıp tekrar geri dönüp Denizli'de bir aparta yerleştiklerini, bu apartta Jandarma Ekiplerine yakalandıklarını itiraf ettiler.

Eğlence Sonu Cinayete: 2 Tutuklama

ÇİFT TUTUKLANARAK CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ

Mavikent jandarma Ekipleri tarafından 6 Aralık gecesi İsa İley'in evinde boğuşmaların yaşandığını, eşyaların dağınık olduğu tespit edildi. Şüpheli şahısların itiraflarından otomobilin kontağının bulunamadığını, kontağı bulmak için evdeki eşyaların dağınık olduğu belirlendi.

Jandarmadaki sorguları tamamlanan F.Ö. ve C.Ö. Kumluca Adliyesine sevk edildi. Gece geç saatlerde geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Kumluca Denizli 3.Sayfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Mehmet:

Allah belanızı versin

24
0
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

DEVLETİN BİR CAYDIRICILIĞI KALMAMIŞ Kİ. DEVLET YOK SAYILIYOR KİM KİME DUM DUMA DEDİKLERİNDEN. HERKES KENDİ KANUNUNU UYGULUYOR. YAN MI BAKTI SIK KAFASINA GÜRÜLTÜ MÜ ÇIKARTTI KOMŞUN SIK KAFASINA, MİLLETİ HERYERDEN SIKARSA DEVLET OLACAĞI BU. EKONOMİK KRİZ ÇOK BÜYÜK DAHA ANLAYAMAYAN ODUNLARA DİYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Çiftlere katılmış biri. Madem kıskanıyorsun karını çocuğu niye öldürdün. Başta düşünseydin.

0
0
yanıtYanıtla
BURHAN BEY:

İŞTE BUDA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE UÇKUR DÜŞKÜNLÜĞÜNDEN KAYNAKLANAN ZAMPARALIK SONUCUNDA CİNAYETLE NOKTALANAN BİR OLAY HERKES UÇKURUNA SAHİP OLMAYI ÖĞRENMELİ İRADESİNE SAHİP OLMALI BAŞINA BELA GELMESİN VEDE GÜNAHA GİRMESİN

0
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Ne günlere kaldik ya

0
0
yanıtYanıtla
hseyin kaya:

cinayet ve gasp ağırlaştırılmış müebbet bitermi ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title