Haberler

"Eğitime Yüzde 100 Destek" Kampanyası

Adana'da "Eğitime Yüzde 100 Destek" kampanyası kapsamında merkez Seyhan ilçesi Küçük Dikili Beldesi Talat İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan arsaya 40 kişilik özel tip projeye uygun anaokulu yaptırılacak.

Devlet-vatandaş işbirliğiyle yapılacak Küçük Dikili Beldesi Talat İlköğretim Anaokulu'nun protokolü Vali İlhan Atış, Milli Eğitim Müdür Vekili Atilla Gülsar ve Adana-Ceyhan Lions Kulübü Derneği Başkanı Bülent Maraklı ve dernek yöneticileri tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan Adana Valisi İlhan Atış, eğitim için çalışan ve bir çivi çakan herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Tüm imkanlarını eğitimin önemini bilerek öğrencilerimize, tahsis etmek isteyen fedakar, hayırsever Adanalılar var. 2007 yılında da 3 okul sever vatandaşımız bu konuda duyarlılık gösterdi. İnanıyorum ki, Adana'da böyle imkanı olan pek çok aile var. Bu mümtaz şahısları Eğitime Yüzde 100 Destek kampanyasının sağladığı cazip şartlardan yararlanmak suretiyle Adana'da eğitime yönelik yatırımlar yapmaya davet ediyorum" dedi.

(AB-AB-AB-Y)

16.08.2007 15:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title