Haberler

Eğitime Katkı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Mtso), Eğitime Sağladığı Destekten Ötürü Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Teşekkür Belgesiyle Ödüllendirildi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), eğitime sağladığı destekten ötürü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Manisa Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir, İl Müdür Yardımcısı Şerafettin Yel ve Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Ataman Taydaş, MTSO Başkanı Bülent Koşmaz ile oda binasında bir araya geldi. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik tarafından başlatılan Yenilenen İlköğretim Programları tanıtım kampanyasına MTSO'nun sağladığı destek sonucunda Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk tarafından hazırlanan teşekkür belgesini Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir, MTSO Başkanı Bülent Koşmaz'a takdim

etti.

Özdemir, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın eğitime verdiği destekten ötürü büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Eğitimin bir ülkenin kalkınması, ilerlemesi ve gelişmesinde en önemli etkenlerden biri olduğunu anlatan Özdemir, "Bakanlığımız tarafından başlatılan kampanyamızda Ticaret ve Sanayi Odamızın desteğini aldık. Kampanyamızın hedefine ulaştığını düşünüyoruz. Bu destekten ötürü teşekkürlerimizi iletmek istedik. Valimiz Refik Arslan Öztürk tarafından hazırlatılan teşekkür belgesini Başkanımız

Bülent Koşmaz'a teslim etmek istedik" dedi.

MTSO Başkanı Bülent Koşmaz da, eğitime desteklerinin her zaman devam edeceğini belirterek, "Sanayicimizin en büyük sıkıntısı kalifiye eleman. Ara eleman sıkıntısı had safhada. Bu bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri. Bu sıkıntıları aşmak için okul projemiz mevcut. Bu projemizi hayata geçirip eğitime verdiğimiz hizmeti devam ettireceğiz. Vali ve milli eğitim müdürümüze oda adına aldığım bu belgeden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

(ÖA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title