Haberler

Kar Nedeniyle Adıyaman, Elazığ ve Malatya'da Okullar Tatil Edildi

Güncelleme:

Olumsuz hava şartları nedeniyle Adıyaman, Elazığ ve Malatya'da okullar tatil edildi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Adıyaman'da üç ilçede, Elazığ ve Malatya'da il genelinde okullar 16 Ocak 2015 Cuma tatil edildi.

ADIYAMAN

Adıyaman'da olumsuz hava koşulları nedeniyle 3 ilçede eğitime bir gün ara verildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yoğun kar yağışı nedeniyle Sincik, Çelikhan ve Tut ilçelerinde ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime 16 Ocak Cuma ara verildi. İlçelerde kar yağışının yoğun şekilde devam ettiği bildirildi.

ELAZIĞ

Elazığ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle 16 Ocak Cuma Elazığ merkez ve ilçelerindeki tüm okullarda eğitim öğretime ara verildiği belirtildi.

MALATYA

Malatya'da akşam saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Dün öğlen saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle Malatya Valisi Süleyman Kamçı okulların tatil edildiğini açıkladı. Başta Darende ilçesi olmak üzere, birçok ilçede de okulların tatil edildiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Adıyaman Malatya Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

gaz:

memura öğretmene hergün tatil işçiye gelince 2 metrede olsa gelecen. . . . . .

6
8
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Suna seni seviyorum

5
5
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Çoluk çocuğu mağdur etmeyin bir kaç günden bişey olmaz tatil doğru karar

5
2
yanıtYanıtla
MesoMobil-IOS:

Suna benim kimseye yar etmem

3
2
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Suna arabayı düzgün kullan

2
3
yanıtYanıtla
yusufMobil-ANDROID:

valla biz biz isciler taş ta yagsa patronlar gelin diyor birak karı

4
0
yanıtYanıtla
elazizmobilWeb@haberler.com:

Arkadaş erzurumdayım kar yok memleketime nasıl da yağıyor rahmet

2
1
yanıtYanıtla
GLADİO:

BU TATİL GLADİONUN İŞİ OLABİLİR

0
3
yanıtYanıtla
Taner KarataşMobil-ANDROID:

İstanbulda da tatil olsaaaaa keşkeee

2
1
yanıtYanıtla
MalatyalıMobil-IOS:

Polise metro otobüs Metrobüs hepsi beleş. Öğretmene indirimli işçiye bindirimli....

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title