Haberler

Eğitimde Yeni Fırsatları Vitamin Öğretmen'den Takip Edin

Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından bu yıl 11'ncisi gerçekleştirilen, "Dijital Çağda Eğitimde Fırsatlar ve Sorumluluklarımız" temalı sempozyum, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in açılışıyla bugün başladı.

Türkiye'nin en zengin ve en kapsamlı online eğitim destek hizmeti Vitamin, eğitimciler ile küresel eğitim teknolojileri arasında köprü kurmaya devam ediyor. Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından bu yıl 11'ncisi gerçekleştirilen "Dijital Çağda Eğitimde Fırsatlar ve Sorumluluklarımız" temalı sempozyumu, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in katılımıyla bugün başladı.

Alanında uzman Türk ve yabancı akademisyenlerin katıldığı ve 28 Ocak 2012 tarihine kadar sürecek olan sempozyumda, eğitimde teknolojinin etik kullanımı, bu alandaki sorumluluklar, teknolojinin eğitim üzerindeki etkisi masaya yatırılıyor.

SEMPOZYUM BİR TIK UZAĞINIZDA

Küresel eğitim alanında gelişen teknolojinin hızını yakalamak için Türkiye'de dev projelerin yönetildiği bir dönemde "Dijital Çağda Eğitimde Fırsatlar ve Sorumluluklarımız" temasıyla düzenlenen sempozyuma katılamayan öğretmenler için Sebit, konferans, eş zamanlı sunum ve panelleri www.vitaminogretmen.com portalı üzerinden ilk günü kesintisiz canlı olarak yayınlıyor.

Özel eğitim kurumlarını temsil eden dernek başkanları, yabancı akademisyenler, özel okul yönetici ve öğretmenleri ağırlayan sempozyumda Vitamin'in Yeni Nesil Ölçme Değerlendirme Uygulamaları hakkında Doç. Dr. Eren Ceylan da bir sunum gerçekleştirecek. Sempozyumun aynı anda ilerleyen farklı oturumları ve farklı günlerdeki oturumların video kayıtları da Vitamin Öğretmen portalı üzerinden takip edilebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title