Haberler

Eğitimde İyi Örnekler Projesi Tanıtıldı

Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şubesi Ar-Ge Birimi tarafından Eğitimde İyi Örnekler Osmaniye 2017 Projesi'nin tanıtımı yapıldı.

Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şubesi Ar-Ge Birimi tarafından Eğitimde İyi Örnekler Osmaniye 2017 Projesi'nin tanıtımı yapıldı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Saffet Sarıdağ, öğretmenlere yönelik düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, eğitim kalitesinin yükseltilmesi açısından proje üretilmesi ve uygulanmasını çok önemsediklerini ifade etti.

Temel hedefin eğitim kalitesinin yükseltilmesinin hedeflendiğini vurgulayan Sarıdağ, şunları kaydetti:

"Kentimizin eğitim kalitesini yükseltmek ve daha nitelikli hale getirebilmek için proje temelli çalışmalar yapmamız gerekiyor. Bizler de zaten okullarımızda yapılan, iyi örnek teşkil eden çalışmaları, hem tanıtmak hem de sürdürülebilir ve yaygınlaştırılabilir hale getirmek istiyoruz. Bu amaçla yerel, ulusal ve uluslararası projeleri tanıtıyoruz. İnanıyorum ki, öğrencilerimizin yüreğine küçük dokunuşlar, büyük değişimlere sebep olacaktır."

Toplantıda, İl Milli Eğitim Ar-Ge Birimi Proje Ekibi Sorumlusu Medine Güney, Araştırma Strateji Kalite Ekibi Üyesi Yunus Eren ve Projeler Koordinasyon Merkezi Uzmanı Mustafa Efe, sunumlar yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Osmaniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title