Haberler

Eğitimci Remzi Öncül, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kaldığı Huzurevinde Bu Sabah Hayatını Kaybeden Eğitimci Remzi Öncül, Ankara'da Kılınan Cenaze Namazının Ardından Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Kaldığı huzurevinde bu sabah hayatını kaybeden eğitimci Remzi Öncül, Ankara'da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Eski Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu üyesi ve iki ciltlik "Eğitim ve Eğitim Bilimleri Sözlüğü" adlı eserin yazarı olan Remzi Öncül için Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Öncül'ün ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Remzi Öncül öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

1909 Kırıkkale doğumlu olan Remzi Öncül, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu üyeliği, Milli Eğitim Bakanlığı müfettişliği, Afganistan'da Milli Eğitim Bakanlığı temsilciliği, Milli Eğitim Bakanlığı Tez Bürosu kuruculuğu, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde öğretim üyeliği gibi önemli görevlerde bulundu.

(YZE-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title