Haberler

Eğitim Zirvesine Katılan Rihanna, İki Lider Tarafından Paylaşılamadı

Güncelleme:

Senegal'deki eğitim zirvesine katılan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve Senegal Devlet Başkanı Macky Sall tarafından paylaşılamadı.

Barbadoslu şarkıcı Rihanna geçtiğimiz yıl çevre konusuyla alakalı olarak sık sık bir araya geldiği Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve Senegal Devlet Başkanı Macky Sall ile buluştu. Senegal'deki eğitimi geliştirmek isteyen Rihanna şık kıyafeti ve Macron'la samimiyetiyle dikkat çekti.

SÜRPRİZ BULUŞMA

Son dönemde adını sık sık çevre konuları ve siyasi mevzularla duyuran Barbadoslu şarkıcı Rihanna dün yine gündemdeydi. Senegal'deki eğitim zirvesine katılan Rihanna, başta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Senegal Devlet Başkanı Macky Sall ile bir araya geldi.

Eğitim Zirvesine Katılan Rihanna, İki Lider Tarafından Paylaşılamadı

SİYASİLERLE SAMİMİYETİ DİKKAT ÇEKTİ

Gri takım elbisesiyle uluslararası kamuoyunun dikkatini çeken Rihanna'nın siyasetçilerle oldukça samimi olduğu uluslararası basının manşetine çıktı. Macron geçtiğimiz yıl Twitter üzerinden Macron'la yazışmış ve eğitim konusundaki çalışmalarının artmasını istemişti. Rihanna'nın çabaları sonucunda Dakar'daki eğitim zirvesine Fransa da ortak olarak dahil olmuş ve Macron, 200 milyon euro eğitime fon sağlanacağını açıklamıştı.

Eğitim Zirvesine Katılan Rihanna, İki Lider Tarafından Paylaşılamadı

RIHANNA'YI PAYLAŞAMADILAR

Rihanna dünkü toplantıda başta İngiltere Başbakanı May olmak üzere birçok ülke liderine çağrıda bulundu ve eğitim ve sanat alanına yoğunlaşılması gerektiğini söyledi. Dakar'da düzenlenen etkinlikte Rihanna hem izleyicilerden hem de siyasilerden tam not alırken Sall ve Macron'un Rihanna'yı adeta paylaşamadığı fotoğraf uluslararası basının manşetlerinde yer aldı.

Eğitim Zirvesine Katılan Rihanna, İki Lider Tarafından Paylaşılamadı

Ayrıca Rihanna ve Macron'un samimi halleri sosyal medyanın da dikkatini çekti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emmanuel Macron Rihanna Senegal Fransa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

FERCAN IŞIK KORUCUTÜRK:

RİHANNA ZENCİLERE OLAN İLGİMİ İYİCE ARTTIRIYORSUN VE SEN MÜTHİŞ BİR DETAYSIN CANIMMM.

2
7
yanıtYanıtla
Hilmi:

çek lan rihannadan pis ellerini fransız köpek

4
4
yanıtYanıtla
pazarcı:

bu rıhanna kadınsa bızım kezbanlar ney.

1
6
yanıtYanıtla
CANAN:

Herkesi karısı gibi tavlayacağını sanıyor mösyö Makron. Belki de gençliğe hasret olduğu için Rihanna''ya böyle sarılmış.

2
0
yanıtYanıtla
dellendim:

lan kardeş ALLAHIN CONOSUNA BAKELE aminüüüm

0
2
yanıtYanıtla
Tuba:

Ancak avrupaya Ozenin zaten

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title