Haberler

Eğitim Sorun Değil, En Büyük Çözüm"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitime Türkiye'nin en büyük sorunu değil, çözümü olarak baktıklarını belirterek, "Eğitim kalitesinin dünyadaki eğitim kalitesiyle nasıl boy ölçüşeceği konusunda yeni stratejiler geliştirmek, yeni kararlar almak üzere buradayız." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitime Türkiye'nin en büyük sorunu değil, çözümü olarak baktıklarını belirterek, "Eğitim kalitesinin dünyadaki eğitim kalitesiyle nasıl boy ölçüşeceği konusunda yeni stratejiler geliştirmek, yeni kararlar almak üzere buradayız." dedi.

Burdur'daki temaslarının ardından Isparta'ya geçen Selçuk, valiliği ziyaret ederek, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştı. Valilik şeref defterini imzalayan Selçuk, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ile makamında görüştü.

Bakan Selçuk, burada yaptığı konuşmada, vizyon 2023 dokümanı doğrultusunda bütün illeri dolaşarak, meslektaşlarıyla paylaşmayı amaçladıklarını belirtti.

Bu kapsamda Isparta'ya geldiklerini aktaran Selçuk, "Burada il değerlendirme toplantısı yapacağız. Isparta'nın eğitim haritasını göz önüne getireceğiz. Biz eğitime Türkiye'nin en büyük sorunu olarak bakmıyoruz. Eğitime Türkiye'nin en büyük çözümü olarak bakıyoruz. Dolayısıyla Isparta'nın da eğitimle ilgili ne tür çözümler üreteceği, eğitim kalitesinin dünyadaki eğitim kalitesiyle nasıl boy ölçüşeceği konusunda yeni stratejiler geliştirmek, yeni kararlar almak üzere buradayız." diye konuştu.

Çeşitli değerlendirme toplantıları düzenleyerek, bu konuda çalışmalar yapacaklarını vurgulayan Bakan Selçuk, bütün okulların daha fazla mesafe alabilmesi için gayret göstereceklerini bildirdi.

Bir gazetecinin, "Andımız meselesini açar mısınız?" sorusu üzerine Bakan Selçuk, "Bugünkü konumuz o değil, o yüzden inşallah başka bir zaman. Teşekkür ederim." karşılığını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title