Haberler

Eğitim Bir-sen Trabzon Şubesi Genel Kurul Toplantısı

Eğitim Bir-sen Trabzon Şubesi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Bugün Yapıldı.

Eğitim Bir-Sen Trabzon Şubesi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün yapıldı.

Trabzon Lisesi Mehmet Ali Yılmaz Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl ile sendika üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Eğitim Bir-Sen Trabzon Şubesi Başkanı Aslan Balta, sendikanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Irak'ta ABD işgalinin ardından büyük bir zulüm ve işkence yaşandığını dile getiren Balta, "11 Eylül'ün yeni dönemin dönüm noktası olduğunu söylemeye gerek yok. ABD'nin Irak'ta yaptığı uygulamaya bakınca bunu rahatlıkla anlıyoruz. Irak'ta zulüm ve

işkence, televizyondaki işkenceyle sınırlı değil. Bugünün tarihini yazanlar Irak'ta yazmak için kendilerine ne bulacaklar" dedi.

Daha sonra 111 delegenin oy kullandığı tek listeyle gidilen seçimde, aralarında Aslan Balta'nın da bulunduğu 7 kişilik yönetim kurulu belirlendi. Seçimin ardından oluşan yönetim kurulunun Başkan Aslan Balta'yı yeniden bu göreve getirmesi bekleniyor.

(EK-MU-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title