Haberler

Eğitim-bir-sen Şube Başkanı Yıldırım'dan Açıklama...

Eğitimciler Birliği Sendikası Kütahya Şube Başkanı Hıdır Yıldırım, İnternetin Sunduğu Bilgi Kaynaklarına Rağmen, Şiddet, Müstehcenlik, Kötü Alışkanlıklar Gibi Çok Önemli Konularda Özellikle Küçükler Açısından Büyük Tehlike Olmaya Devam Ettiğini Söyledi.

Eğitimciler Birliği Sendikası Kütahya Şube Başkanı Hıdır Yıldırım, internetin sunduğu bilgi kaynaklarına rağmen, şiddet, müstehcenlik, kötü alışkanlıklar gibi çok önemli konularda özellikle küçükler açısından büyük tehlike olmaya devam ettiğini söyledi.

Yıldırım, yaptığı açıklamada, "İnternet, bütün olumlu yönlerine, sunduğu bilgi kaynaklarına rağmen, şiddet, müstehcenlik, kötü alışkanlıklar gibi çok önemli konularda özellikle küçükler açısından büyük tehlike olmaya devam ediyor. Gazeteci Hrant Dink cinayeti de, internet ortamının olumsuz yönlerinden çocuklarımızı korumaya yönelik tedbirlerin bir an önce alınmasının hayati önemde olduğunu bir kez daha göstermiştir. Uyuşturucuyla, kumarla, terörle, fuhuşla mücadele için nasıl çeşitli kurumlar ve birimler varsa, bu kurum ve kuruluşların bir benzerinin internet ortamı için tesis edilmesi bir zarurettir. Huzurlu, güvenli ve barış ortamı içinde bir hayat, denetimsiz mümkün değildir. İnternet ortamının her tür denetimden muaf olması gerektiği iddiasının, genç nüfusumuz üzerinden toplumsal barışı ve güven ortamını dinamitleyici bir sonuç doğurmasına fırsat verilmemelidir" dedi.

(EFE-MŞ)

25.01.2007 18:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title