Haberler

Eğitim Bir Sen Malatya Şubesi Mehmet Akif İnan Voleybol Turnuvası

Eğitim Bir sen Malatya Şubesi tarafından Galip Demirel Ortaokul spor salonunda Kurucu Genel Başkan Mehmet Akif İnan anısına ikincisi düzenlenen voleybol turnuvası başladı.

Eğitim Bir sen Malatya Şubesi tarafından Galip Demirel Ortaokul spor salonunda Kurucu Genel Başkan Mehmet Akif İnan anısına ikincisi düzenlenen voleybol turnuvası başladı.

Turnuvanın açılışında yapılan konuşma Eğitim Bir sen Malatya 1 Nolu Şube Başkanı Kerem Yıldırım Kerem "Kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan anısına ikincisini düzenlediğimiz, voleybol turnuvamıza hoş geldiniz. Eğitim ve Sosyal işler komisyonumuzca organize edilen, aralarında özel okullarında bulunduğu 30 okul takımımızın katılacağı turnuvamızı bugün başlatıyoruz" dedi. Eğitim Bir sen Malatya 1 Nolu Şube Başkanı Kerem Yıldırım, eleminasyon sistemine göre oynanacak Voleybol turnuvamızı, 12 Mayıs 2018 cumartesi günü final maçıyla neticelendirmeyi hedefliyoruz. Eğitim-Bir -Sen Malatya 1 Nolu Şube olarak sosyal sendikacılığımızın bir yansıması olan bu tür faaliyetlere önem veriyoruz. Hedefimiz eğitim çalışanlarım bir araya getirerek birlikteliğimize ve kaynaşmamıza katkıda bulunmak. Aynı zamanda bu turnuva, bütün eğitim çalışanlarını kucakladığımızın bir göstergesidir. Eğitim camiasının devasa sorunlarıyla mücadele ederken, sosyal faaliyetlerle biraz olsun stresten uzaklaştırmayı düşündük" dedi.

Yıldırım, eğitimciye şiddet olayına da değinerek, "Bu vesileyle öne çıkan iki konuyu dile getirmek istiyorum 1 Nolu eğitim çalışanlarının gündeminde geniş yer alan eğitimciye şiddetin bir an önce son bulması için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. 2. önemli konu öğretmenler için MEB'in gündeme getirdiği Performans Değerlendirme Sisteminin uygulanmaya konmaması için yüksek perdeden mücadelemizi sonuç alıncaya kadar sürdürmekte kararlıyız. Hem eğitimciye şiddetin kanuni yaptırımlarla engellenmesi hem de performans sisteminin rafa kaldırılması için Türkiye genelinde imza kampanyamız devam etmektedir. İlimizde ve ülkemizde devam eden bu kampanyaya eğitim çalışanları yoğun ilgi göstermektedir. Bu vesileyle sorunlarına sahip çıkan eğitim camiasına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. Mehmet Akif İnan Voleybol Turnuvasında değişik kategorilerde ödüller verilecek.

Turnuva kapsamında oynanan ilk maçta Özel Doğa Koleji, Recai Kutan Ortaokulu'nu 2-0 mağlup etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Akif İnan Eğitim Bir Sen Malatya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title