Haberler

Eğirdir, Haltercilere Uğur Getiriyor

Güncelleme:

Yıllarca Halter Milli takımına ev sahipliği yapan Eğirdir'in serin havası Millileri olumlu yönde etkiliyor.

Milli Halter Takımımız Antrenörleri Erkan KAYIR ve Hasan TOKER gazetemiz muhabirine yaptıkları açıklamada, ' Eğirdir'in havası Millileri olumlu yönde etkiliyor ve çalışmalarını serin ve güzel bir havada yapıyorlar, bu nedenle yıllarca Eğirdir'i tercih ediyoruz' dediler.

24 Haziran 2012 tarihinde İlçemize gelerek 27 Temmuz 12 Ağustos tarihleri arasında İngiltere'nin Londra Şehrinde yapılacak Olimpiyat Oyunlarına hazırlanan Halter Milli Takımımız 5 sporcu ile olimpiyatlara katılacak.

Halter Milli Takımımız Eğirdir Spor Salonunda şu sporcularla Olimpiyatlara hazırlanıyorlar, Gökhan KILIÇ, Bünyami SEZER, Hurşit ATAK, Erol BİLGİN, Mete BİNAY, Semih YAĞCI, Fatih BAYDAR.

Halter Milli Takımı Antrenörleri Erkan KAYIR ve Hasan TOKER gazetemiz muhabirine yaptıkları açıklamada; 'Eğirdir bize uğur getiriyor, yıllarca kamp yeri olarak Eğirdir'i tercih ediyoruz, bunun sebebi de Eğirdir'in havası, salonu ve serin olması, şehir gürültüsünden uzak olması, sakin ve huzurlu bir ortamın bize sağlanması bizi buraya çekiyor, dediler.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil OKUTAN olmak üzere tüm Spor salonu çalışanlarının kendileriyle yakından ilgilenmelerinin Haltecilere daha ayrı bir şevk verdiğini belirten KAYIR ve TOKER, hedefimiz takım olarak olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve madalyalar almak, bu bağlamda Eğirdir'de çalışmalarımızı sürdürüyoruz, devletimiz bütün imkanlarını biz haltecilere sunuyor, Türk halkından bizden dualarını ve desteklerini esirgemesinler, Eğirdir halkı isterse antremanlarımızı izlemeye gelebilir fakat, ses olmaması gerekiyor, çünkü sporcular ağırlık kaldırırken sesten etkilenebilirler, çocuklarını getirmemeleri şartıyla Eğirdir'liler sessiz olarak antremanlarımızı izleyebilirler, tüm Eğirdir'lilere de Halter Milli Takımı olarak saygı ve sevgilerimizi iletiyor, destekleri için şimdiden teşekkür ediyoruz, dediler.

23 Temmuz 2012 tarihine kadar Eğirdir'de kamp çalışmalarını sürdürecek olan Halter Milli Takımımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eğirdir Londra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title