Haberler

"Eğer İstediğiniz Buysa..."

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 10.maçında A Milli Futbol Takımımız, kendi sahasında Azerbaycan'ı ağırladı.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 10. maçında A Milli Futbol Takımımız, kendi sahasında Azerbaycan'ı ağırladı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Hiddink, "Elemelerden önceki hedefimizde buydu. Almanya, Belçika gibi takımların olduğu grupta bunun zor olacağını biliyorduk ama bu tüm Türk futbolcuları için kompliman" dedi.

Azerbaycan maçını değerlendiren Hiddink, "Aslında zor bir maç olmadı. İlk yarının genelinde iyi oynadık topa sahip olma konusunda başarılıydık. Gol yine gelmeyince duygular devreye girdi. Duygular devreye girince heyacanlanma durumu ortaya çıktı ve ilk yarıda gol gelmedi" ifadelerini kullandı.

Duygulaarın bazen takımı zora soktuğunu söyleyen tecrübeli hoca, "Eğer duygular dediğimiz zaman büyük takımlara karşı istediğmz karşı oynayamayınca heyecandan dolayı alanımızı terketmekse, 30-40 metreden gereksiz şu vurmaksa ve duygulardan kasıt şut yerine pas, pas yerine orta yapmaksa benim oyunum bu değil. İstenen buysa yanlış kişiyim. Duygular bizim yaratıcılık derecemizi etkiliyorsa bu kötüdür. Benim söylemek istediğim bu. Eğer siz bu tarz bir şekilde bir oyun istiyorsanız benim yerim burası değil" şeklinde konuştu.

Almanya maçın sonrası takımı eleştirenler olduğu konusuna değişnen Hiddink, "Ben merak ediyorum bana söyleyin eleştiriler hangi yönde? dedikten sonra "Almanya maçının olduğu güne değil de, maçtan bir gün sonra oyunun analizi yapılırsa oyuncularımızın çok heyecanlı oynadıkları görülecektir. Heyecanlarının çok yüksek olduğu bir maçtı Almanya maçı. Takımımızın duygusunu kaybettiği görüşüne katılmıyorum" dedi.

Play-off maçlarına kadar olan süreyi değerlendiren Hiddink, "Ligler devam edecek ve Avrupa'da oynayan oyuncularımızınd aligleri devam edecek. Ligin devam etmesi oyuncularımızın fiziksel durumlarının iyileşmesine neden olacak. Biz bu durumları takip edeceğiz ve daha da rakabetçi bir takım ortaya çıkartmak için uğraşacağız. Ben burda olduğum sürece oyuncularımız uluslararası standartlar neyi gerektiriyorsa bunu yapmak zorundadır. Büyük radikal değişiklikler tabii ki olmayacak. İstediklerimizi yapamayan oyuncular olursa onları tabii ki değiştiririz ama aksi halde değişiklik olmayacak" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title