Haberler

Egemen Bağış'ın Yerine Mevlüt Çavuşoğlu Getirildi

Güncelleme:

Egemen Bağış'ın başında olduğu Avrupa Birliği Bakanlığı ve Başmüzakereciliğe Mevlüt Çavuşoğlu atandı.

Dışişleri Konutu'nda Cumhurbaşkanı Gül'e yeni kabineyi sunan Başbakan Erdoğan bu görüşmenin ardından Başbakanlık Merkez Binası'nda yeni kabinedeki 10 bakanın ismini açıkladı. 17 Aralık soruşturmasında adı geçen, 1.5 milyon TL rüşvet aldığı söylentileri dolaşan ve istifa etmesi beklenen Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış yeni kabinede kendine yer bulamadı.

EGEMEN BAĞIŞ'IN YERİNE MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU GETİRİLDİ

İstifa etmeyen Egemen Bağış, kabine değişikliğiyle gönderilmiş oldu. Egemen Bağış'ın başında olduğu Avrupa Birliği Bakanlığı ve Başmüzakereciliğe Mevlüt Çavuşoğlu atandı.

BAĞIŞ'TAN İLK TEPKİ

Görevden alınan Bağış ilk tepkiyi twitter'dan verdi. Bağış "Makamlar geçici ama dava esastır. Millete hizmette makam farkı olmadan Başbakanımıza yol arkadaşlığı yapmak onurdur. AB Bakanları değişir ama AB sürecimiz süreklidir. Bayrak yarışında Mevlüt Çavuşoğlu kardeşimin en büyük destekçisiyim." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel - Operasyon

Mevlüt Çavuşoğlu Avrupa Birliği Abdullah Gül Egemen Bağış Güncel - Operasyon Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

antepasd45@hotmail.com:

keşke istifa etseydinde şimdi alay konusu olmasaydın, vay egemen vay abd seni bekler

53
9
yanıtYanıtla
Sagibcetx1@hotmail.com:

Bu adam gezip tozmaktan ve para yemekten baska hicbir sey yapmadi bu ulke icin tabii bu arada birkac ayakkabi kutusu goturmustur mutlaka.

45
10
yanıtYanıtla
Dahiayhansekeroz@hotmail.com:

Adam saç ektirdi cebini doldurdu şimdi artık sıra zamparalıkta. Yakında mankenlerle resimlerini görürseniz şaşırmayın

43
10
yanıtYanıtla
Plastik Cerrahufakte@gmail.com:

çok da severdim keratayı artist olucam diye estetik ameliyat olmuştu zavallıya nasıl kıydınız

47
4
yanıtYanıtla
koltuk tatlıdır. rüşvet acıdırerhan21@hotmail:

şu herifin koltuğunu geri ver in. şimdi ağlayacak hüngür hüngür

44
6
yanıtYanıtla
dilegimbabakaan12345@hotmail.com:

Bitlisli Kürt Egemen ,milletin kesesinden yediniz , ictiniz devletin lüks arabalari ile koruma ordusu icinde hava attiniz ,Adalet tecelli etsin

41
8
yanıtYanıtla
kenankenan_hb@hotmail.de:

anca gittionuntipi yuzunden sokmadilar bizi

33
10
yanıtYanıtla
serdarasc45@hotmail.com:

neden gönderdiler yaa, ne güzel eğleniyorduk, rö yü özleyecez

34
5
yanıtYanıtla
TARIKercansolmaz-10@hotmail.com:

egemen abi birşeyi doğru söylüyor AB süreci sürekli diyor. yani bitmeyen bir yol. sürekli gidilecek sonu olmayan bir yol için acaba neden bakanlık tahsis edilir. zaten AB üyeliğin hayal ne gerek var. o iş için bakanlık veriyorsun. sonu olmayan yol sonunda YOLSUZLUĞA çıkıyor. inşallah yeni geleninde yolu yolsuzluğa çıkmaz.

32
4
yanıtYanıtla
NAZIMnem45m@aol.com:

Egemen Bagis, Suat Kilic ve Bekir Bozdag bu adamlar harika yalanlar soyluyorlardi. Bu kisilerin yalanlari bana ninni gibi geliyordu. Bu adamlarin ninnileri aynen cocuklarini uyutmak icin ugrasan annelerin ninnileri gibiydi Egemen Bagis ve Suat Kilic in ninnilerini ozleyecegim. Gorunuse bakilirsa Bekir Bozdagin ninnilerini dinlemeye devam edecegiz. Bizi Bekir Bozdag ile teselli olacagiz. Cok degerli arkadasim New Jersey de bir suru bar tekrar new jerseye gelirsen seviniriz..

31
5
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title