Haberler

Egea Ailesi 2018'e İddialı Giriyor

Güncelleme:

2018 yılında Fiat'ı olmayan kalmasın diye harekete geçen Poyraz Otomotiv, Egea ailesine özel yeni yıla damga vuracak bir kampanya hazırladı.

Satışa çıktığı günden bu yana Türkiye'nin favorisi olan Egea Sedan'ın yanı sıra, hatchback ve stationwagon Egea'lar da kampanya dahilinde satışa sunuldu.

Güçlü İtalyan tasarımı, krom detayları ve yüksek performansıyla satışa sunulduğu günden bu yana Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobilleri arasında yer alan Fiat Egea, yeni yılda da tüm Türkiye'nin tercihi olacak. Muhteşem yeni yıl kampanyasıyla 64 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Egea ailesi, Poyraz Otomotiv Showroom'unda yerini aldı.

EGEA SEDAN, TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILAYACAK

Egea ailesinin en çok tercih edilen modeli Egea Sedan, 2018'e de iddialı bir giriş yapıyor. Ege Sedan'ın 2018 yılının en çok satan modelleri arasında yer alacağını belirten Poyraz Otomotiv Satış Şefi Mustafa Doğruel, "5 kişilik bir aileyi aynı anda konforlu bir şekilde ağırlayabilecek geniş tasarımı ve yüksek performansı ile Egea Sedan bu yılın da vazgeçilmezi olacak. 64 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Egea Sedan'a, 25 bin peşinat ve bin 130 lira taksit seçeneğiyle de sahip olmak mümkün" dedi.

YENİ TASARIM, STANDART KONFOR

2018 yılında Egea Hatchback'in de çok sevileceğini belirten Doğruel, "Sessiz ve konforlu kabini, Apple CarPlay, adaptif hız sabitleme sistemi, otomatik acil durum freni gibi ekstralarla satışa sunulan Egea Hatchback, sınıfının en geniş diz mesafesi ve bagaj hacminin yanı sıra yüksek performans sunuyor. Şık tasarımıyla yeni yılın en çok tercih edilen modelleri arasında yer alacak Egea Hatchback'i, Poyraz Otomotiv'de 69 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunduk. Kampanya dahilinde tercih eden müşterilerimize 35 bin peşinat ve ayda bin 340 liralık taksitler halinde ödeme kolaylığı da sunabiliyoruz" diye konuştu.

GENİŞ AİLELERİN TERCİHİ EGEA STATİONWAGON

Herkese göre bir Egea'nın Poyraz Otomotiv Showroom'unda bulunduğunu belirten Doğruel, "Bu yıl geniş ailelerin tercihi ise Egea Stationwagon olacak. Yüksek teknolojik özellikleri ve 200 kilometre/saat'e varan hızlara kadar çalışan otomatik acil durum freni ile ailelere konfor ve güvenliği bir arada sunan Egea Stationwagon, 92 bin 400 liradan fiyatlarla müşterilerimizle buluşuyor. Egea Stationwagon'da 40 bin peşinat ve ayda bin 475 lira taksitle ödeme seçeneği de bulunuyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Fiat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title