Haberler

Ege Üniversitesi Salon Futbol Takımı Slovenya'ya Gitti

Kayseri'de Yapılan Üniversitelerarası Salon Futbol Şampiyonası'nda Birinci Olan Erciyes Üniversitesi (Eü) Salon Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'na Katılmak Üzere Slovenya'ya Gitti.

Kayseri'de yapılan Üniversitelerarası Salon Futbol Şampiyonası'nda birinci olan Erciyes Üniversitesi (EÜ) Salon Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'na katılmak üzere Slovenya'ya gitti.

Avrupa Üniversite Sporları Birliği tarafından 23-29 Temmuz tarihleri arasında Slovenya'nın Koper kentinde yapılacak 4. Avrupa Üniversiteler Salon Futbolu Şampiyonası'na iddialı bir şekilde giden Ege Üniversitesi Salon Futbol Takımı; 12 sporcu, 2 antrenör ve 3 yöneticiden oluştu. Kafile Başkanı Metin Akgöbek, Türkiye'de elde ettikleri başarıyı Avrupa'da da sürdürüp iyi bir derece ile dönmek istediklerini söyledi. Akgöbek, "Üniversitelerarası Salon Futbol müsabakalarında Türkiye birinciliği ile büyük bir

başarı elde ettik ve şampiyon olarak Türkiye'yi uluslararası müsabakalarda temsil etme yetkisi kazandık. 23-29 Temmuz tarihleri arasında Slovenya'da yapılacak olan 4. Avrupa Üniversiteler Salon Futbol Şampiyonası'nda da birinciliği elde etmek istiyoruz. Daha sonra Brezilya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na katılmayı ve üniversitemizi tüm dünyaya tanıtmayı hedefliyoruz" dedi.

(SE-ATÖ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title