Haberler

Ege Takımlarının Düşme Kabusu Sürüyor

Ege'nin Spor Toto 3'üncü Lig'deki temsilcilerinin düşme kabusu bitmedi.

Ege'nin Spor Toto 3'üncü Lig'deki temsilcilerinin düşme kabusu bitmedi.

Önceki hafta 2'nci Grup'taki Ayvalıkgücü Belediyespor ve 3'üncü Grup'ta mücadele eden Çine Madranspor'un matematiksel olarak kurtuluş umutlarını yitirmesinin ardından geçen hafta da 1'inci Grup'taki Turgutluspor küme düştü. Geçen sezon 10 yıl aralıksız mücadele ettiği 2'nci Lig'e mendil sallayan kırmızı siyahlı ekip, üst üste 2'nci defa trajik sonu yaşayarak 32 yıllık tarihinde ilk kez amatör kümeye geriledi. Grupta son 7 maçını kaybeden Turgutluspor'un evindeki 2-1'lik Bursa Nilüferspor mağlubiyetiyle kurtuluş ümidi kalmadı.

Öte yandan 3'üncü Lig'de ilk sezonunu geçiren 2'nci Grup temsilcisi Manisa Büyükşehir Belediyesponr, deplasmanda Ayvalıkgücü'nü 2-1 yenmesine rağmen kurtuluşunu ilan edemedi. Düşme hattının 2 puan ve bir basamak üzerinde yer alan yeşil beyazlı takım bu hafta son sıradaki Gaziosmanpaşa'yı yenemez ya da berabere kalır, 1920 Kahramanmaraşpor'da Osmangazi'yi mağlup ederse amatöre dönüş yapacak.

Bölgesel Amatör Lig'den 3'üncü Lig'e çıkmaya çalışan Muğlaspor'da Kütahyaspor'la Isparta'da oynadığı play off maçını penaltılarla 8-7 kaybedip fırsat tepti. Muğlaspor, ikinci şans olarak Sultangazispor ile karşılaşacak.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayvalıkgücü Belediyespor Turgutluspor Çine Ege Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title