Haberler

Ege Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Denizli Valisi Hasan Canpolat'ı Ziyaret Etti

Ege Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Denizli Valisi Hasan Canpolat'ı Makamında Ziyaret Etti.

Ege Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Denizli Valisi Hasan Canpolat'ı makamında ziyaret etti.

Askeri birlikleri denetlemek üzere Denizli'ye gelen Ege Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Denizli Valisi Hasan Canpolat'a nezaket ziyaretinde bulundu. Denizli 11. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ergüder Toptaş, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cemal Temizöz ve Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan'ın da katıldığı ziyarette, Ege Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, valilik önünde Denizli Valisi Canpolat ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Polis tören mangasını selamlayan

Orgeneral Özel daha sonra Denizli Valisi Hasan Canpolat'la bir süre görüştü.

Denizli Valisi Hasan Canpolat, askeri birlikleri denetlemek için Denizli'de bulunan Orgeneral Necdet Özel'in ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Orgeneral Özel de, Denizli'de bulunmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Vali Canpolat, ziyaretin anısına Orgeneral Necdet Özel'e cam bir plaket ve Osmanlı İmparatorluğu döneminde askere kılıç yapan Yatağan beldesinde yapılan bir kılıç hediye etti.

(AV-SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title