Haberler

Ege'nin Yazarı Seçen Kartal'da Okuyucuyla Buluşacak

Güncelleme:

Marmaris Bülten Gazetesi Kültür Sanat Sorumlusu Yazar Emel Seçen, İstanbul Kartal Belediyesi ve Kırıntı Dergisi işbirliğiyle gerçekleştirilen; "Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor" etkinliğinde konuk olacak.

Güncel Türk Edebiyatı'nın en önemli etkinliklerinden Kadıköy Belediyesi 7. Kitap Günleri'nde geçen yıl "Gelecek vaad eden yazar" olarak, onur konuğu olan Yazar Seçen'in, yazımını tamamladığı baskı aşamasında olan birisi "Aforizmalar"dan oluşan diğeri öykü, iki kitabı daha bulunuyor. Önceki gün (17 Ekim 2014) Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında Gazeteci Yazar Mustafa Balbay'ın onur konuğu olduğu açılışla başlayan ve 27 Ekim'e kadar devam edecek olan "Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor" etkinliği, her gün farklı bir konuyla Türkiye'nin tanınmış ve sevilen yazarlarını İstanbullu okurlarıyla bir araya getirecek.

Yazar Emel Seçen 25 Ekim Cumartesi günü; 10.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek, "Türkçemiz ve Dil Kirliliği" konulu etkinlikte, diğer yazarlar Fatoş Salman, Osman Şahin ve İ. Gürşen Kafkas ile birlikte konuşmacı olarak yer alacak.

Etkinlik Programı: 20 Ekim Pazartesi "Dil ve Kimlik" konuşmacılar Rıza Zelyut, Mustafa Köz; 21 Ekim Salı "Deprem Bilinci" konuşmacılar Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, H. Ataman Yıldırım, Hasan Taşçı, Dilruba Nuray Erenler ve Metin Kaya; 22 Ekim Çarşamba"Cumhuriyet ve Kazanımlarımız" konuşmacılar Yrd. Doç. Dr. Orhan Çekiç, Sevilay Özyürek, Ali Rıza Gelirli, Funda Bahçeci ve Niyazi Yaşar. 23 Ekim Perşembe "Babam Rıfat Ilgaz" konuşmacılar Hüseyin Aslan, İsmet Yalçın ve Nurullah Can. 24 Ekim Cuma "Okuma Kültürümüz" konuşmacılar; Ferhat Özen, Engin Turgut, Aslı Durak, Hasan Seçkin ve Orhan Bahtiyar. 25 Ekim Cumartesi "Türkçemiz ve Dil Kirliliği" konuşmacılar Fatoş Salman, Osman Şahin, Emel Seçen ve İ. Gürşen Kafkas. 26 Ekim Pazar "Ormanlarımız" konuşmacılar; Ömer Lütfi Demircan, Yüksel Yazıcı, Türkay Korkmaz, İ. Gürşen Kafkas ve Metin Cengiz.

Etkinliğin son günü olan 27 Ekim Pazartesi günü; Ahmet Ümit, İnal Aydoğdu, Hasan Taşçı, Dilruba Nuray Erenler ve Metin Kaya, "Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor" etkinliğini tamamlayacaklar. (AjansSevgi Marmaris)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kartal Belediyesi Marmaris İstanbul Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title